Sky krijgt gloednieuwe avondshow met non-stop muziek

Sky Radio, de vijfde radiozender van het land, lanceert vanavond een gloednieuwe tienuurshow: Sky Lovesongs. De presentator blijft hetzelfde – geen – en ook het format blijft onveranderd: non-stopmuziek. Dat heeft Talpa Radio zojuist aangekondigd. Wat er wel verandert is de naam van het programma en de playlist, want die bestaat voortaan alleen uit ‘de beste lovesongs aller tijden’. Het lijkt een unieke en originele vondst. De grote vraag is natuurlijk: hoe kwam Talpa Radio op dit idee?

Talpa Radio legt uit: “Het nieuwe avondprogramma Sky Lovesongs is ontstaan naar aanleiding van het succes van het online station Lovesongs dat Sky Radio aanbiedt via Skyradio.nl en de gratis Sky-app. Lovesongs is één van de meest beluisterde onlinestations van Talpa Network en een dagelijks programma in de lijn van dit station op de hoofdzender Sky Radio is daarom een logische stap.”

Zenderbaas Uunco Cerfontaine denkt dat het nieuwe programma Sky Radio in de lift omhoog gaat brengen. “In 2019 is de comeback van de mooi geproduceerde popmuziek ingezet. Een tijd lang moest alles vooral een beat hebben en veel autotune, maar met de enorme hits van Guy Sebastian, Lewis Capaldi, Lady Gaga, Duncan Laurence en natuurlijk Danny Vera zie je dat ook mooie ballads en lovesongs weer ‘in’ zijn.”

Deze trend zal zeker nog doorzetten, want ook de nieuwe hits van Coldplay, Selena Gomez en zelfs van hiphop-act Post Malone zijn pop-ballads. Dus hoog tijd om dat weer een vaste plek in onze Sky-programmering te geven. Elke avond van 22.00-24.00 uur, de meeste relaxte manier om je dag af te sluiten.

Dit jaar begon Sky Radio al met een nieuwe ochtendspits-show: in januari volgde The Sky Nonstop Music Morning Show het programma The More Music Morning Show op.

Foto: Sky

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen