Evers maakt comeback bij voorkeur bij Talpa Radio

Als Edwin Evers terugkeert op de radio, dan doet hij dat bij voorkeur bij één van de zenders van Talpa Radio. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Evers werd door een verslaggever van de showrubriek geconfronteerd met het gerucht dat hij bij NPO Radio 2 aan de slag zou gaan. “Wordt dat gefluisterd? Dan moeten ze iets harder fluisteren, want dat heb ik nog niet gehoord. Er is geen concreet iets. Er kan van alles gefluisterd worden“, antwoordde hij op RTL 4.

Vervolgens gaf Evers aan dat zijn loyaliteit bij het radiobedrijf van John de Mol ligt. “Ik heb hier natuurlijk heel lang gewerkt bij 538 en bij Talpa en ik heb een waanzinnige tijd gehad. Ik zeg wel eerlijk dat mijn loyaliteit wel in eerste instantie hier ligt.”

NPO Radio 2-dj Ruud de Wild was aanwezig in de studio van RTL Boulevard en gaf aan ook het gerucht opgevangen te hebben dat Evers aan de slag zou gaan voor zijn zender. “Als je mij heel eerlijk vraagt: wat denk je dat hij zou willen? Dan zou hij Radio 2 willen. Dat denk ik. Hij past ook heel erg bij Radio 2.”

Het zou helemaal geen onrealistische gedachte zijn dat Evers aan de slag gaat voor de publieke omroep. Aangezien hij al multimiljonair is, hoeft hij het voor het geld niet meer te doen. De balkenendenorm zit hem dan ook niet in de weg.

Bij Talpa Radio lijkt Radio 10 het meest geschikt voor een radiocomeback. Die zender lijkt het best te passen bij de doelgroep van Evers.

Eerder liet Evers al doorschemeren dat hij in 2020 graag zijn comeback op de radio zou maken.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen