Evers maakt comeback bij voorkeur bij Talpa Radio

Geplaatst op wo 27 nov 2019 om 12:30

Als Edwin Evers terugkeert op de radio, dan doet hij dat bij voorkeur bij één van de zenders van Talpa Radio. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Evers werd door een verslaggever van de showrubriek geconfronteerd met het gerucht dat hij bij NPO Radio 2 aan de slag zou gaan. “Wordt dat gefluisterd? Dan moeten ze iets harder fluisteren, want dat heb ik nog niet gehoord. Er is geen concreet iets. Er kan van alles gefluisterd worden“, antwoordde hij op RTL 4.

Vervolgens gaf Evers aan dat zijn loyaliteit bij het radiobedrijf van John de Mol ligt. “Ik heb hier natuurlijk heel lang gewerkt bij 538 en bij Talpa en ik heb een waanzinnige tijd gehad. Ik zeg wel eerlijk dat mijn loyaliteit wel in eerste instantie hier ligt.”

NPO Radio 2-dj Ruud de Wild was aanwezig in de studio van RTL Boulevard en gaf aan ook het gerucht opgevangen te hebben dat Evers aan de slag zou gaan voor zijn zender. “Als je mij heel eerlijk vraagt: wat denk je dat hij zou willen? Dan zou hij Radio 2 willen. Dat denk ik. Hij past ook heel erg bij Radio 2.”

Het zou helemaal geen onrealistische gedachte zijn dat Evers aan de slag gaat voor de publieke omroep. Aangezien hij al multimiljonair is, hoeft hij het voor het geld niet meer te doen. De balkenendenorm zit hem dan ook niet in de weg.

Bij Talpa Radio lijkt Radio 10 het meest geschikt voor een radiocomeback. Die zender lijkt het best te passen bij de doelgroep van Evers.

Eerder liet Evers al doorschemeren dat hij in 2020 graag zijn comeback op de radio zou maken.

Foto: RTL
27 Reacties op “Evers maakt comeback bij voorkeur bij Talpa Radio”


 1. jigk

  de zogenaamde radio messias

  radio is vooral dezelfde 10 plaatjes de godganse dag afspelen

  daar heb je geen persoon voor nodig

 2. ByeBye-Hilversum

  Radio en televisie heeft verloren van Spotify en Netflix.

 3. Conto

  Haha, wat een zure reactie. Wat deed die Evers daar inderdaad elke ochtend jarenlang met minimaal 4 man voor de microfoon….? Zaten die daar dan overbodig voor Spotify te spelen?

 4. Sjaak

  Wat heeft hij toch een blotekontengezicht.
  Goed dat hij op de radio zit.

 5. Oppersmurf

  Evers is 10x beter san die Frank Dane. Evers is leuk, Dane probeert leuk te zijn. Snappie?

 6. #NPOkijker#

  @Bye Bye Hilversum, dat mag je niet roepen. Nu komen de boze oude witte mannen! De baby boomers… ze gaan je volledig afzeiken nu.

 7. Minder of Mirjam

  Evers zal waarschijnlijk een leuke weekendshow maken maar ik zie hem geen dagelijkse show meer maken en al helemaal geen ochtendshow, maar dat laatste had hij ook al aangegeven.

 8. o.p. lichter

  Krijgen we dan weer de hele dag de gebroeders de boer imitaties ?

 9. orgel

  13:07

  zozo
  iemand heeft een nieuw trendy woord geleerd dat hij nu in elke comment toe kunt passen ?

  wat een simpele zielen leven er op deze website zeg 🤣

  ben je serieus trots op wat je allemaal zit te ventileren hier ?

 10. iefkleinhertje

  Steeds de zelfde flauwe top40 deuntjes met een lachband er bij en dan nog die domme grapjes die zelfs in een zoutmijn nog flauw zijn.
  En dat van Frank De Boer dat weten we nou ook wel.

 11. FlyingLotus

  Zie hier het succes van tidal, deezer, spotify.

 12. Ruud

  Wat is dit voor belachelijk iets, eerst met veel bombarie zijn afscheid, tranen, janken en heel Nederland in rauw, en nu na een jaar op hangende pootjes terug? wat een loser die Evers.

 13. Mo

  Ik kan t soms niet meer volgen, sommige bn’ers nemen afscheid na tig jaren en krijgen overal bedankjes en succes met hun verdere toekomst, en komen heel snel weer terug .

 14. Gutteguttegut

  Vreselijk die Frank de Boer grapjes en de sidekicks die om elke scheet lachten.

 15. Guttegut

  Betaald ook 100x beter. Overigens verbazingwekkend dat je met kut spelletjes en om iedere scheet lachende sidekicks zo’n succes gehad hebt.

 16. Jamai

  Kan niet wachten tot Evers terugkeert op de radio. Wordt waarschijnlijk een middagshow van twee uurtjes met Rick en Niels; vermoedelijk op de plek van Genee bij Veronica. En al die zure reacties hierboven: als je 20 jaar lang de best beluisterde radioshow van Nederland maakt, dan doe je toch iets goed. Dat sommige azijnzeikers het niks vinden zegt meer over hen dan over Evers.

 17. Hans

  Laat maar komen , maar dan alleen dus zonder die andere zeikerds

 18. Joto

  radio 10 ha ha ha ha ha ha ha ha ha op naar de reclame

 19. Bart

  @Jamai Veronica gaat echt niet stoppen met Wilfred Genee. Bij Radio 10 niet met Gerard Ekdom en Rob van Someren. Ja hij zou naar de middag van Veronica kunnen gaan maar dan gaat Genee naar de ochtend en Giel er uit. Al denk ik dat Edwin iets te braaf en politiek correct is voor Veronica.

 20. Jos

  Alstublieft niet op radio 2 en hopelijk rot die Ruud De Wild ook op. Vind zichzelf wel zo geweldig met zijn afgelikte boterham waar Davids ook al opgezeten heeft en half Turkije

 21. ano@niem.nl

  Evers gaat pas vanaf 2021 radio maken nadat het contract van Genee afloopt op de radio. Wel gaat hij Olympische spelen doen voor Veronica Radio met Rick en Niels op projectbasis.

 22. Joop55

  Evers gaat gewoon Rob op 10 vervangen. Case closed.

 23. Noppie

  Evers is onderdeel geweest van een tijdperk wat voorbij is. dat gelach om iedere scheet van die zgn. sidekicks ging mij steeds meer tegenstaan. Óf Evers moet iets totaal anders op de radio gaan doen óf er helemaal niet meer aan beginnen.

 24. Bart

  @Joop55 Radio 10 gaat echt niet stoppen met Rob van Someren hoor. De 2e best beluisterde middagshow van Nederland. Die gaan van Someren er echt niet uitgooien hoor.
  @ano@niem.nl Waarom er steeds vanuit gaan dat Wilfred stopt op de radio bij Veronica omdat Edwin Evers terugkomt? Het enige waar bij Veronica nog een beetje naar geluisterd word is Wilfred dus ze zouden wel gek zijn om daar mee stoppen.

 25. Micky77

  @Joop55 als ik moest kiezen tussen Evers en van Someren dan weet ik het nog niet zo net. Ik denk dat ik van Someren blijf volgen, naar welke zender hij dan ook zou gaan. Zo ben ik ook vertrokken bij Veronica waar van Someren de deur is gewezen.

 26. Niks op TV.NL

  Naar: https://www.radiofreak.nl/talpa-wil-linda-radio-uitbouwen-met-eigen-nieuws-en-rubrieken/ :-)

 27. Schele Martijn en Pascalletje

  Heb ooit is 10 minuten naar hem geluisterd en daarna nooit meer, wat een flauwe flut radio en met die Evers heb ik al helemaal niks mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.