Coen Swijnenberg zegt jubileum af: ‘Mijn batterij is leeg’

Het lijkt erop dat de toestand van Coen Swijnenberg heftiger is dan gedacht. De Radio 538-dj zegt nu zelfs het vijftienjarig jubileumsfeest van De Coen & Sander Show af vanwege zijn gezondheidstoestand. Dat laat hij weten op Twitter. Twee weken geleden maakte Swijnenberg bekend dat hij voorlopig niet op de radio is, omdat hij toe is aan flink wat rust. Het lijkt er inmiddels op dat hij lijdt aan een burn-out. “Het gaat met mij momenteel niet zo lekker“, laat de radiomaker weten.

Het van maandag tot en met donderdag drie uur per middag plaatjes draaien heeft er flink ingehakt bij Swijnenberg. “De batterij is leeg en mijn lijf heeft flink aan de noodrem getrokken. Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet. Ik moet dat serieus nemen en me erbij neerleggen dat het herstel tijd nodig heeft. Hoe moeilijk het ook is om nu niet radio e kunnen maken.

Swijnenberg kiest er nu zelfs voor om het vijftienjarig jubileum van zijn show te skippen. “Deze week bestaat de Coen & Sander Show alweer vijftien jaar en daar ben ik supertrots o. Komende zaterdag wordt dit jubileum gevierd met 7.500 vrienden van de show in Eindhoven. Helaas lukt het me niet om het feestje mee te vieren, maar neem van mij aan dat het ook zonder mijn aanwezigheid een onvergetelijke avond wordt.”

Voor iedereen die gaat: maak er een prachtavond van en proost op nog vele jaren Coen & Sander Show. Voor alle luisteraars: ik kijk er naar uit om julllie weer lastig te kunnen vallen op Radio 538 naast vriendje Sander.”

Lees ook: Coen voorlopig niet op Radio 538: dj heeft rust nodig (12 november)

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen