100% NL-dj Barry Paf dumpt sidekick Patricia van Liemt

Barry Paf dumpt Patricia van Liemt als sidekick in zijn ochtendshow op 100% NL. Hij ruilt haar in voor meer contact met de luisteraar. Dat heeft hij laten weten in een post op Instagram. Het draait nu te veel om de presentatoren, vindt Paf. Hij vindt dat de luisteraars te veel worden buitengesloten. “In combinatie met onze duopresentatie blijft er te weinig ruimte over voor rechtstreeks contact met onze luisteraars en dat contact vinden we heel belangrijk voor het programma“, aldus de radiomaker.

Daar doet Paf nu wat aan. “Dat betekent dat ik De Barry Paf Show vanaf nu zonder mijn sidekick Patricia ga presenteren, samen met de 100%NL luisteraars. Het fundament voor de het programma is gelegd en daar ben ik Patricia heel dankbaar voor!

Samen hebben ze de ochtendshow goed neergezet, vindt hij. “De Barry Paf Show is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot de ochtendshow waar veel gasten graag over de vloer komen, iets waar we super trots op zijn.

Van Liemt laat weten: “Na vijf jaar in Zwitserland gewoond te hebben, wilde ik niets liever dan in NL weer werken bij de radio. Ik ben dankbaar dat 100% NL mij de kans heeft gegeven om te bouwen aan het eerste jaar van De Barry Paf Show. Ik kijk terug op een mooie tijd en kijk nu vooral uit naar een toekomst met nieuwe radio avonturen!

Een jaar geleden zou Van Liemt aan de slag gaan met haar eigen dagelijkse ochtendspitsshow op Wild FM Radio, maar een paar dagen voordat ze van start zou gaan, besloot ze op het aanbod van 100% NL in te gaan.

Lees ook: Van Liemt toch niet op Wild FM, krijgt ander aanbod (9 november 2018)

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen