‘SLAM-ster Bram Krikke in gesprek met Talpa Radio’

Het lijkt erop dat radiotalent Bram Krikke de overstap gaat wagen van het relatief kleine SLAM! naar radiogigant Talpa Radio van John de Mol. Dat meldde Luuk Ikink woensdagavond in RTL Boulevard. Sinds hij in januari de Zilveren RadioSter won is zijn ster rijzende en duikt hij zo’n beetje op in ieder tv-programma. Hij zat onlangs in De Slimste Mens, is momenteel te zien in Celebrity Call Centre op NPO 3 en Zomer met Art op RTL 4 en werkt ook nog eens aan een show voor PowNed.

Daarnaast is Krikke ook nog eens een YouTube-bekendheid. Woensdag werd echter bekend dat er een einde komt aan zijn succesvolle serie Bram in de Buurt. Hierin speelt hij een sociaal ongemakkelijke presentator die met gewone mensen praat.

Over de reden van het stoppen is hij schimmig. “Met pijn in het hart, dat dan weer wel. Volgende week zal de laatste aflevering te zien zijn“, klinkt het.

RTL Boulevard probeerde het uit te zoeken, maar kwam ook niet ver. “We hebben Bram zelf even gesproken en vroegen aan hem: ‘Ga je misschien met Talpa Radio in gesprek?’ Hij werkt nu bij SLAM. Toen zei hij: ‘Nou, dat zou best wel eens kunnen.’ Dus dat wordt vervolgd binnenkort“, aldus Luuk Ikink.

Foto: Annemieke van der Togt

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen