Wilfred Genee weigert RTL’s Ranking the Stars

Geplaatst op Tue 09 Jul 2019 om 14:20

Wilfred Genee heeft de uitnodiging om mee te doen aan het eerste seizoen van Ranking the Stars bij RTL afgeslagen. Hij heeft er niets aan. Dat heeft de presentator gezegd op BNR Nieuwsradio. Genee zou een deelname aan de BN’er-show behoorlijk nutteloos vinden. “Ik ben gevraagd voor Ranking the Stars, dat is nu ook naar RTL verhuisd, maar ik heb daar nee tegen gezegd. Dan zit je te zuipen en dan ga je allemaal dingen over elkaar roepen. Dat is toch niets“, zegt de Veronica-ster.

Zijn gast Ruben Nicolai: “Ik heb ook nee gezegd, maar ik ben er al een keer geweest en dat moet je niet herhalen.”

Genee: “Het is een nieuwe versie, zeggen ze, bij RTL, het is anders.”

Nicolai: “Ik vind dat jij bij uitstek hier eigenlijk aan mee zou moeten doen.”

Genee: “Wat kun je er dan mee winnen? Niks, helemaal niks. Wat schiet ik ermee op? Dan kun je alleen het imago van die gemene, pedante presentator in stand houden.”

Ranking the Stars is dit najaar voor het eerst te zien bij RTL.

Foto: Wessel de Groot, SBS
22 Reacties op “Wilfred Genee weigert RTL’s Ranking the Stars”


 1. Jan

  Vermoedelijk zal RTL moeite krijgen om de bekendere namen te krijgen voor Ranking The Stars.

 2. Joop55

  Exclusief contract bij Talpa, RTL had beter moeten nadenken. Amateurs.

 3. M.

  Wijze heer die Wilfred. Het is vulgair, asociaal, programma voor ratten. Hoort bij RTL Duitsland. Soort zoekt soort. Patricia Paay door haar financieel afgrond zal wel moeten. Jammer!!!

 4. Mick

  Wilfred Genee een ster? Nee joh, de enige Veronica-ster is Rolf Wouters. Dus John de Mol importeer Rolf Wouters en geef hem een mooie show als vroeger.

 5. Peter van der V.

  Bij RTL gaan dit soort programma’s floppen, niemand zal meer mee willen doen (echte BN’ers) behalve de collega’s die ik dwing om mee te doen.

  Het was om Paul tegemoet te komen

 6. Norvo

  Iets zegt me dat er noodgedwongen een beroep gedaan gaat worden op alle Love/Temptation Island types waar ook Paul de Leeuw geen idee van heeft wie ze zijn. En dan Gerda Havertong erbij om ze de les te lezen.

 7. Lamenielaggun

  “Dan zit je te zuipen en dan ga je allemaal dingen over elkaar roepen.”

  De definitie van VI.

 8. west*

  Grootste probleem is de b en c catagorie.
  De eerste 2 a 3 versies waren nog echt leuk.

 9. Meneer Kaktus

  Virgien en ik zijn er uiteraard bij!

 10. Lies

  @Laminielaggun: ha ha ha, spijker, kop, raak. Die Wilfred neemt zichzelf veel te serieus. Hij is waarschijnlijk blij dat ie een keer gevraagd wordt en maakt het gelijk wereldkundig.

 11. Paul

  Lies,Talpa heeft aandacht nodig, vandaar.

 12. Gerard de Groot

  Hij is er helemaal niet het type voor. Zou een flop worden als er allemaal dit soort mensen zouden zitten. Schoenmaker blijf bij je leest. Laat ranking the stars maar over aan lui die niets te verliezen hebben als ze domme en kwetsende dingen zeggen. Zoals gebruikelijk is in dit programma.

 13. Trudy

  Wijs besluit van Genee dr zitten toch maar idioten die idd zuipen en dingen roepen Die valse Brard past daar precies in kan ze weer over iedereen roddelen

 14. Johan D

  Maar Wilfred, jij hebt toch geen alcohol nodig om iemand af te zeiken. Of ga je zeggen dat je bij VI altijd onder invloed bent? VI “win” je ook niks mee, behalve een vet salaris.. VI is net als RTS vermakelijk maar je ‘wint’ er dus niks mee. Als kijker niet en als presentator. Gewoon, aanschuiven en lekker grappen en grollen maken die nergens over gaan. Doe niet zo moeilijk!

  Je kunt jezelf ook te serieus nemen…

 15. Paut Pielusma

  Verstandige keus van Wilfred om niet aan dat nul komma niets programma mee te werken. Schelden en beledigen is niet voor beschaafde mensen, maar meer iets waar Paul de Leeuw zich lekker bij voelt.

 16. Paolo

  Klasse, Genee!!

 17. Kijker

  Wat een lullo is die vent toch.

 18. Nerd

  top! niet doen

 19. Eikenprocessierups

  Ik begrijp niet dat iemand als Wilfred überhaupt op de tv komt. Alles wat hij uitkraamt is nonsens en daarbij is hij ook nog eens super lelijk. Weg met die loser.

 20. Lucy Banaan (wereldster)

  Ik ben ook gevraagd. Ik vraag echter ook iets terug: drie miljoen euro per aflevering. Ik word nog teruggebeld.

 21. Theo oude Zak

  Wilbert Genee is minder dan de stront onder mijn schoenzolen.

 22. White Angel.

  Bbbbbrrrr, alleen al om die P.d.Leeuw zou ik daar ook nooit aan mee willen doen.
  Als er een andere presentator komt zou ik er misschien wel naar kijken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.