SBS 6-ster Jandino Asporaat met tv-pauze van half jaar

SBS 6-ster Jandino Asporaat last een tv-pauze van een half jaar in om meer tijd te hebben voor andere dingen. Dat laat hij weten op Instagram. Na het gigantisch floppen van zijn SBS 6-show Dino & Friends in New York heeft Asporaat nu net de opnames van het eerste SBS 6-seizoen van Dance Dance Dance afgerond. We zien hem vanaf september dus nog op tv, maar ondertussen houdt hij qua opnames een mediastop. De presentator heeft namelijk wat meer tijd voor zichzelf nodig.

De showwereld legt veel druk op je, aldus Asporaat. “Ik blijf het soms lastig vinden om in het entertainment wereld, waarbij ik alles wil doen voor mijn publiek mezelf net zo belangrijk te maken. Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen.

Wat is de oplossing? “Ik ga dus een half jaar op vakantie🎊🎊🎊 ( Soort Van ) Voorlopig geen theater of Tv opnames. Dance Dance Dance komt wel op tv vanaf September, maar alle opnames zijn nu achter de rug.

De komediant gaat niet stilzitten. “Ik ga vooral heel veel schrijven, nieuwe shows, 2 nieuwe film’s en een boek. Daarnaast heb ik weer tijd om te gaan ondernemen. Nieuwe projecten in Nederland en op Curaçao. Binnenkort vertel ik je meer.

Kortom, ik ga niet stil zitten ( Want dat kan ik niet ) Maar ik ga wel meer tijd maken voor mezelf en daarvan lekker genieten ❤️.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen