Wilfred krijgt toestemming: VI eenmalig vanuit ArenA

Geplaatst op Mon 06 May 2019 om 15:05

Wilfred Genee heeft het voor elkaar gekregen. Zijn radioprogramma Veronica Inside komt op woensdag eenmalig vanuit de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Genee liet vorige week al weten dat hij die dag vanuit het stadion wil uitzenden ter gelegenheid van de tweede halve finale tussen Ajax en Tottenham in de Champions League. Van 16.00 tot 18.30 uur krijgen luisteraars in een extralange uitzending alle ins en outs over het duel te horen.

De presentator is er heel erg blij mee. “Dit is zo’n bijzondere situatie en een prachtige kans om op in te springen met Veronica Inside.”

Genee is blij dat alle betrokkenen dit mogelijk hebben gemaakt. “Ik ben ontzettend trots dat we alle voetbalfans kunnen voorzien van een extralange voorbeschouwing live vanuit de plek waar het allemaal gaat gebeuren, de Johan Cruijff ArenA.”

Ajax staat er goed voor. Het zou zomaar kunnen dat de Amsterdammers op 1 juni in de grote finale van de Champions League staan. “Ik heb er heel veel zin in!

Foto: Talpa Radio
19 Reacties op “Wilfred krijgt toestemming: VI eenmalig vanuit ArenA”


 1. Ron

  Slimme zet van Talpa.

 2. Patrick Kicken

  Niet héél slim. De sterkste zender van Veronica staat in hartje Rotterdam. Het station wordt al heel wat jaartjes betiteld als ‘neuzen station’ door niet Ajax fans, i.v.m. de sponsordeals door de jaren heen met Ajax. Hoop dat het niet averechts werkt.

 3. dynamische dennis

  Eindelijk gebeurt er wat op Radio Veronica zeg

  Wat was die zender ingekakt in de marge

 4. Janusz

  @patrick kicken doe eens normaal man. Had je t niet genoemd dan lag niemand daar wakker van.

 5. Dru Stickz

  @Patrick Kicken

  Tja, als je rekening moet houden met een handjevol grienende knеuzen, kun je niks meer.

 6. Remi

  Hartstikke gaaf !

  Met commentaar van analisten René en Dick naar ik aanneem ?

 7. Ed

  Het uitmelken gaat door!
  De kijkcijfers van de CL vallen enorm tegen (zelfs met een NL club in de halve finales) de kijkcijfers van VI lopen gestaag terug, onder meer door het nutteloze extra half uur en de zeer zorgvuldig gekozen woorden van de heren aan tafel, maar het uitmelken, nu weer via een flop-radiozendertje, gaat vrolijk door.
  Ze hebben bij Talpa een plaat voor de kop!

 8. Joop55

  Waarschuwing: lachterreur op komst binnen de wandelgangen van den ArenA, wees dis alert!

 9. Remi

  @Ed

  “De zeer zorgvuldig gekozen woorden van de heren aan tafel”

  … U heeft de uitzending van afgelopen vrijdag niet gezien,
  naar ik placht aan te nemen.

 10. Chris

  @ed – haha wat een onzin. De Champions League doet het veel beter dan verwacht. Beste kijkcijfers in bijna 20 jaar. En VI behaalt de laatste tijd hun best bekeken afleveringen ooit. Zo bizar dat mensen zo glashard durven te liegen op internet. Deze cijfers kan je gewoon bij sko vinden.

 11. Bears’den

  Ed is niet zo lekker..

 12. NatteNel

  Geweldig Genee ik ben van de partij

 13. xandertje

  Wat zijn er toch een hoop zielige gefrustreerde jaloerse mensen.

  Sommige mensen vinden het leuk en vinden het een leuke omwarmer naar de wedstrijd van die avond.

  Heb je er niks mee? Prima toch, dan luister je toch niet!

  #doeslief

 14. kees

  Wat is hier zo bijzonder aan?? Uitzending vanaf locatie…gebeurt dagelijks, overal in het land.

 15. Leen Peters

  Wilfred Genee doet alsof het een verbinding is tussen Cape Canaveral en één van de Apollo-vluchten. Beetje meeliften op het succes van Ajax, leuk toch.

 16. Wolter

  Veronica doet het beter!

 17. Robbie

  Ik moet verplicht elke middag luisteren naar Genee op Veronica-radio. Die zender staat nl aan in onze auto. Ik walg gewoon dat die Genee nederlandstalig muziek op Veronica laat horen. Dat hoort er gewoon niet thuis. Mee kappen dus.

 18. Pakalu Papito

  NOS Langs de Lijn komt ‘s avonds ook live vanuit de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Zo bijzonder is het nou ook weer niet.

 19. CreaBea

  Was eigenlijk afgesproken dat er op lokatie waar de wedstrijd zou zijn een live uitzending zou komen. Maar ja Ajax gaat door. dus een goedkoper alternatief haha ;-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.