Wilfred krijgt toestemming: VI eenmalig vanuit ArenA

Wilfred Genee heeft het voor elkaar gekregen. Zijn radioprogramma Veronica Inside komt op woensdag eenmalig vanuit de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Genee liet vorige week al weten dat hij die dag vanuit het stadion wil uitzenden ter gelegenheid van de tweede halve finale tussen Ajax en Tottenham in de Champions League. Van 16.00 tot 18.30 uur krijgen luisteraars in een extralange uitzending alle ins en outs over het duel te horen.

De presentator is er heel erg blij mee. “Dit is zo’n bijzondere situatie en een prachtige kans om op in te springen met Veronica Inside.”

Genee is blij dat alle betrokkenen dit mogelijk hebben gemaakt. “Ik ben ontzettend trots dat we alle voetbalfans kunnen voorzien van een extralange voorbeschouwing live vanuit de plek waar het allemaal gaat gebeuren, de Johan Cruijff ArenA.”

Ajax staat er goed voor. Het zou zomaar kunnen dat de Amsterdammers op 1 juni in de grote finale van de Champions League staan. “Ik heb er heel veel zin in!

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen