‘Flikken-herhaling op vrijdag NPO 1 is schemafout’

Het zit tegen het bizarre aan dat NPO 1 al sinds maart herhalingen van Flikken Maastricht uitzendt op vrijdagavond prime time. Dat vindt Angela de Jong, gaf ze vanochtend aan in Goedemorgen Nederland op NPO 1. Zo’n beetje elke avond is NPO 1 de sterkste tv-zender van Nederland, maar de vrijdagavond geeft het station compléét uit handen. Er is natuurlijk geen hond meer die anno 2019 z’n vrijdagavond opgeeft om voor een tweede keer naar een aflevering van Flikken te gaan kijken.

NPO 1 was afgelopen vrijdagavond niet de eerste, tweede, derde of vierde zender op prime time, maar de nummer vijf (!). Zowel NPO 2, RTL 4, SBS 6 als Veronica deden het beter.

Het verbaast De Jong zeer. “Om om half negen op vrijdagavond met herhalingen van Flikken Maastricht te komen, dat vind ik zo’n ontzettend zwaktebod van de NPO. Het lijkt wel of er iemand een fout heeft gemaakt en er niets voor handen is of zo.

Nu kan de kijker kiezen tussen twee zangshows bij RTL 4 en SBS 6. “Als je dan kijkt denk je: is dat alles wat we kunnen verzinnen op vrijdagavond? Een format wat nu al voor het vierde seizoen loopt op SBS 6 en All Together Now wat echt niet zo heel spannend was?

De Jong vestigt haar hoop op NPO 1. “Ze moeten gewoon met nieuwe afleveringen van óf Flikken Rotterdam óf Flikken Maastricht komen.

Lees ook: NPO 1 op vrijdagavond half negen volledig door het ijs (23 maart)

Foto: Avrotros

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen