Wifred Genee helpt luistercijfers Veronica omhoog

Geplaatst op Tue 19 Mar 2019 om 9:40

Wilfred Genee helpt de luistercijfers van Radio Veronica flink omhoog, net zoals zijn sidekick Celine Huijsmans dat bij hem blijkt te doen. De scores van de middagshow zijn dankzij de presentator met maar liefst 24 procent gestegen. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Het marktaandeel van de nieuwe middagshow Veronica Inside kwam in januari-februari uit op 6,1 procent in de doelgroep mannen 20 tot 49 jaar, waar dat in dezelfde periode vorig jaar nog 4,9 procent was.

Wilfred Genee en zijn team, die sinds 7 januari te horen zijn bij Radio Veronica, maken hiermee een goede start bij het radiostation“, concludeert een woordvoerder van de zender.

Zenderbaas Florent Luyckx is erg enthousiast. “Wilfred en zijn team hebben met “Veronica Inside’ een uniek radioprogramma neergezet met eerlijke radio en veel humor.”

Mooi om te zien dat onze luisteraars deze spannende middagshow weten te vinden en waarderen. Dat belooft wat.

Veronica Inside is van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur en iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica. Op vrijdagen presenteert Jan Joost van Gangelen de show, want dan maakt Genee een programma op BNR Nieuwsradio.

Foto: Talpa Radio
26 Reacties op “Wifred Genee helpt luistercijfers Veronica omhoog”


 1. Derk

  Nou leuk.

 2. Meneer Kaktus

  Virgien hielp gisteren ook weer wat omhoog. Nou ja ‘wat’:”30 centimeter elegantie, kracht en doorzettingsvermogen. Goedemorgen!

 3. 45

  Genee doet wat Giel niet lukt.

 4. Frits

  Echt een leuk programma. Luister meestal muziek of podcasts in de auto, maar maak voor dit programma een uitzondering.

 5. Woi!lter

  Veronica Inside had gisterenavond, ondanks de z.g. “Terroristische aanslag” toch nog 768.001 kijkers. ( Bron: SKO)

 6. Freek

  Veronica Inside heeft ook een specifieke doelgroep die zich niet laat weerhouden door een aanslag. Trouwe kijkers, vraag me wel regelmatig af welke adverteerders zich graag openlijk willen associeren met deze mensen.

 7. Ed

  Prima showtje! Niks mis mee…

 8. weethetbeter

  Complimenten aan NPO op TV ,die de hele dag het laatste nieuws uit Utrecht brachten RTL 4 bleef de normale uitzending doen ,daar zag ik zelfs dr Phil nog !!!!
  s”Avonds lekker Veronica inside gekeken !!!Dreamschool was ook leuk met Genee !!

 9. Sjors van Kempen

  @Freek

  Adverteerders maakt dat echt geen donder uit. Zolang hun doelgroep kijkt, adverteren zij. Morele redenen om daarvan af te zien zijn er voldoende, maar vrijwel geen marketingmanager is erin geïnteresseerd.

 10. Mark van Dale

  Heel leuk. Vind Veronica weer steeds leuker worden!

 11. Wolter

  Veronica doet het gewoon beter! Feit.

 12. Ronnie

  @Freek: zo’n beetje alle merken die man 25-54 willen bereiken zijn geïnteresseerd in een programma als VI en waarom ook niet? Wat doen ze nou wat moreel verwerpelijk is? Af en toe een opmerking maken die je 100 keer hoort op een zaterdagmiddag in een voetbalkantine?

 13. Ron

  Was te verwachten en terecht. Wilfred maakt een leuke middagshow. En daarbij is de muziek van Veronica ook flink aangepast in de afgelopen maanden dus dat helpt ook mee aan deze wederopstanding van Veronica.

 14. Remi

  Ik denk dat dit zo’n beetje de best bekeken Veronica Inside éver was.
  768.000 kijkertjes !

  De mannen waren wederom in súper vorm.
  Escha ook trouwens ;)

 15. DFG3TYY

  Celine heeft Wilfred afgezogen.

 16. Samson

  Ohhhh Gertje! Véél te veel muziek voor iemand als Genee!

 17. Jan Hambon

  Zonder die ergerlijke sidekicks zou het programma nog beter scoren.

 18. zekerweten

  Waar blijft Huisman? Die moet toch die vriendin van Guusje bloemen brengen? En haar vertellen dat ze geen hakken meer moet dragen naast Guusje of alleen in bed,das wel lekker man!

 19. anonymous

  Ik luister de hele dag, bij Wilfred gaat mijn radio uit.

 20. Henk

  En terecht! Vind het een leuke show.

 21. Arie

  @Freek. De (voornamelijk) mannelijke doelgroep is voor elke adverteerder een interessante groep. De enige uitzondering zijn Amerikaanse adverteerders, die zijn inmiddels helemaal doorgeslagen qua SJW-gedrag.
  Dus geen scheermesjes meer bij VI.

 22. Ronnie

  Het programma begint ook steeds meer vaste vorm te krijgen en Genee is gewoon een goede presentator. De sidekicks heeft ie wel nodig, die gaan gewoon door met wat ze bij Evers ook al deden, werkt prima.

  Ben toch wel qua muziek een Veronica luisteraar, maar vond niet 1 programma of DJ leuk. Met VI is daar verandering in gekomen. Zou van mij alleen wel van 5 tot 7 mogen zijn.

 23. aammehoela

  Toch teveel gepraat. Ben aan het werk en kan dus niet constant luisteren. Mis daarom nog wel eens waarover ze het hebben. Maar de verwachtingen zijn dus wel uitgekomen. Denk dat Radio 538 de verliezer is van dit programma, de kleuters Coen en Sander bedoel ik dan.

 24. aammehoela

  Toch teveel gepraat. Ben aan het werk en kan dus niet constant luisteren. Mis daarom nog wel eens waarover ze het hebben. Maar de verwachtingen zijn dus wel uitgekomen. Denk dat Radio 538 de verliezer is van dit programma, Coen en Sander bedoel ik dan.

 25. De verbouwde broer

  Sidekicks zijn nog erger dan de 4e man in het voetbal.
  Vreselijke ballast.

 26. frank

  onzin verhaal. marktaandeel Veronica ten opzichte van jaar geleden bijna 1% lager en middagshow scoort ook lager

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.