Wifred Genee helpt luistercijfers Veronica omhoog

Wilfred Genee helpt de luistercijfers van Radio Veronica flink omhoog, net zoals zijn sidekick Celine Huijsmans dat bij hem blijkt te doen. De scores van de middagshow zijn dankzij de presentator met maar liefst 24 procent gestegen. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Het marktaandeel van de nieuwe middagshow Veronica Inside kwam in januari-februari uit op 6,1 procent in de doelgroep mannen 20 tot 49 jaar, waar dat in dezelfde periode vorig jaar nog 4,9 procent was.

Wilfred Genee en zijn team, die sinds 7 januari te horen zijn bij Radio Veronica, maken hiermee een goede start bij het radiostation“, concludeert een woordvoerder van de zender.

Zenderbaas Florent Luyckx is erg enthousiast. “Wilfred en zijn team hebben met “Veronica Inside’ een uniek radioprogramma neergezet met eerlijke radio en veel humor.”

Mooi om te zien dat onze luisteraars deze spannende middagshow weten te vinden en waarderen. Dat belooft wat.

Veronica Inside is van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur en iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica. Op vrijdagen presenteert Jan Joost van Gangelen de show, want dan maakt Genee een programma op BNR Nieuwsradio.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen