Stersidekicks Niels en Rick: ‘Heel lang bleef belletje uit’

Geplaatst op Sun 24 Feb 2019 om 9:30

Stersidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn begonnen zich vorig jaar, nadat hun baas Edwin Evers bekend had gemaakt te stoppen, toch enige zorgen te maken over hun toekomst. Dat hebben ze laten weten in Koffietijd. Niels (foto: midden) begon hem een beetje te knijpen toen er maar geen belletje met een ander voorstel kwam. “Weet je wat het grappige is? Dat iedereen zegt: ‘Jongens, het komt wel goed. Voor jullie is er genoeg werk!’ Dat geloof je heel lang, maar dan kijk je nog eens op je telefoon…

Uiteindelijk kwam er een aanbieding: de heren zijn nu de sidekicks van Wilfred Genee op Radio Veronica. “Het is absoluut goed gekomen. We hebben goede gesprekken met Talpa gehad en die hebben ons heel snel omarmd en gezegd: ‘Wat er ook gebeurt, we willen jullie graag behouden en gaan kijken met elkaar hoe we dit kunnen invullen.’ Edwin heeft ook onwijs z’n best gedaan. Met z’n allen hebben we nu een waanzinnig nieuw programma.”

Ook Rick Romijn maakte zich wel enige zorgen. “Het was geen prettig gesprek thuis. Je maakt je wel even zorgen, want iedereen heeft een hypotheek en een voortuintje dat je moet bijhouden.

De samenwerking met Genee bevalt hem goed. “We hebben gisteren een programma gedraaid en dat liep niet helemaal goed. Het was rommelig. Na afloop zegt ‘ie: ‘Jongens, kunnen we even zitten?’ Dan trekt hij ook het boetekleed aan dat het aan hem lag. Ha ha ha. Dan ga je gewoon weer verder.”

Foto: RTL
22 Reacties op “Stersidekicks Niels en Rick: ‘Heel lang bleef belletje uit’”


 1. Annoniemus

  Onbegrijpelijk dat je als lachzak in Nederland geld kunt verdienen #hihihihi

 2. Krelis A.

  Werk? Een beetje schaapachtig meelachen wanneer het groene lampje gaat branden?
  Gelukkig dat hun dit gegund wordt. Anderen die zijn blijven steken in hun pubertijd hebben minder geluk!

 3. Ome H

  Voegen HELEMAAL niks toe

 4. weethetbeter

  Ik luister met veel plezier naar jullie !!!!

 5. Danny

  Wanneer ik dat aanhoudende gelach hoor op de radio zet ik hem uit. Wat een aanstellers.

 6. Beau ter Ham

  Lachend je geld verdienen..

 7. Cisca

  Oh gezellig de azijnzeikers zijn ook aangeschoven.

  Ik heb vanaf het begin met Evers met plezier naar hen geluisterd en dat doe ik nu ook met Genee.
  Ik word juist vrolijk van hun humor en lachen en ook hun scherpte

 8. Paulus uit de lucht

  En dat voor twee ton per jaar.

 9. Ed

  “want iedereen heeft een hypotheek en een voortuintje dat je moet bijhouden.”
  Ja, in het Gooi ja. Maar ongeveer 40% van de Nederlanders woont in een huurhuis met vaak zonder voortuin ook.

 10. ano@niem.nl

  Nee ze stellen zich niet aan, ze hebben gewoon plezier. En dat zouden meer mensen op dit forum eens moeten hebben. 90% van alle uitlatingen zijn zwartgallig en negatief.

 11. RaymondVL

  Nou hahahaha het hahahaha is hahahaha zwaar hahahaha werk hahahaha hoor hahahaha om hahahaha voor hahahaha levende hahahaha lachzak hahahaha te hahaha spelen.

 12. JDJ

  Heb niets met die sidekicks.

 13. Kirth Gersen

  Knap hoor, heel hard dom lachen bij domme grappen. Dat je je geld er mee kan verdienen.

 14. lies

  ze kunnen echt alleen maar goed lachen hahaha ha ha het zijn echte side niks

 15. Deadly Viper

  Wie zijn dit?

 16. Kaaskijker

  Ken ze niet.

 17. Jordao

  Dat overdreven behoorlijke irritante brullach salvo’s van vooral die Romijn , vreselijk. Heb één keer geluisterd maar daarna nooit weer. En die Genee pas daarin precies thuis om de boel lekker op te stoken….

 18. Joris Agema

  Lijkt mij toch verdrietig. Dat je enig bestaansrecht was sidekick van Edwin. Hij gaat weg. Dat je dan zit te wachten op een nieuwe pleegouder Wilfred. Niels kan en doet meer (is volgens mij event manager bij 538) maar Rik kan echt weinig anders. Triest.

 19. K

  Dat eeuwige lachen stoorde mij enorm…ging je door merg en been.

 20. Stephan

  Joris je praat onzin..rick kan niks..hij spreekt vele reclame spotjes in..als je als hun zo je geld kan verdienen (en goed ook) waarom niet? Het stinkt hier behoorlijke naar jaloerse mensen.

 21. Coeus

  Rick is ook de music director van Veronica.

 22. Godefroy France

  Wat kunnen deze aanstellerige nonvaleurs, kwijleballen, behalve lachen als het bordje omhoog gaat, bijna net zo stom en achterlijk als de zelfpijpende lama’s, groter nonvermaak heb ik wereldwijd niet meegemaakt, deze zelfpijpende nietskunners vonden zichzelf grootser dan groots en ze bleven maar doorgaan, aanstellerige wijven verkleed als mannen br br br

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.