Stersidekicks Niels en Rick: ‘Heel lang bleef belletje uit’

Stersidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn begonnen zich vorig jaar, nadat hun baas Edwin Evers bekend had gemaakt te stoppen, toch enige zorgen te maken over hun toekomst. Dat hebben ze laten weten in Koffietijd. Niels (foto: midden) begon hem een beetje te knijpen toen er maar geen belletje met een ander voorstel kwam. “Weet je wat het grappige is? Dat iedereen zegt: ‘Jongens, het komt wel goed. Voor jullie is er genoeg werk!’ Dat geloof je heel lang, maar dan kijk je nog eens op je telefoon…

Uiteindelijk kwam er een aanbieding: de heren zijn nu de sidekicks van Wilfred Genee op Radio Veronica. “Het is absoluut goed gekomen. We hebben goede gesprekken met Talpa gehad en die hebben ons heel snel omarmd en gezegd: ‘Wat er ook gebeurt, we willen jullie graag behouden en gaan kijken met elkaar hoe we dit kunnen invullen.’ Edwin heeft ook onwijs z’n best gedaan. Met z’n allen hebben we nu een waanzinnig nieuw programma.”

Ook Rick Romijn maakte zich wel enige zorgen. “Het was geen prettig gesprek thuis. Je maakt je wel even zorgen, want iedereen heeft een hypotheek en een voortuintje dat je moet bijhouden.

De samenwerking met Genee bevalt hem goed. “We hebben gisteren een programma gedraaid en dat liep niet helemaal goed. Het was rommelig. Na afloop zegt ‘ie: ‘Jongens, kunnen we even zitten?’ Dan trekt hij ook het boetekleed aan dat het aan hem lag. Ha ha ha. Dan ga je gewoon weer verder.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen