3FM-ster noemt Marianne Zwagerman een ‘nobody’

Rámon Verkoeijen, presentator op NPO 3FM, begrijpt niet waarom Marianne Zwagerman zo veel aandacht krijgt als mediakenner. Dat laat hij weten op Twitter. Zwagerman is het laatste jaar een beetje ondergesneeuwd door alle aandacht voor mede-opiniediva Angela de Jong, maar Verkoeijen legt haar graag nog even op het hakblok. Hij begrijpt niet waarom haar mening zo vaak gevraagd wordt. “Waarom geven mensen/bladen Marianne Zwagerman eigenlijk een podium?

Verkoeijen heeft geen flauw idee. “Ik heb het proberen te googelen, maar ik heb geen reden kunnen vinden waarom ze interessant zou moeten zijn. Iemand? Behalve Marianne zelf, want dat geloof ik wel 😂.

Is een mediavrouw met een sterke mening niet heel fijn? “Maar wie is zij en waar is het op gebaseerd? Het voelt enorm als iemand die een overtuiging heeft gezocht om columns te schrijven en zo geld te verdienen.

Als iemand opwerpt dat dat ook geldt voor Johan Derksen en Prem Radhakishun, antwoordt Zwagerman: “Oei. Dat is helaas niet waar. Die vergelijking gaat niet op. Beide heren hebben wel iets gepresteerd. Dus daar zit een basis achter. Bij Marianne kan ik deze maar niet vinden. Gewoon maar hard schreeuwen om er aan te verdienen. Weinig bezieling.

Is Zwagerman dan niets meer dan een grote waffel met een netwerk in de mediawereld? “Hahaha ja precies. Je bedoelt een ‘nobody’ die zich belangrijk voor doet door te schreeuwen 😂😂 Dat soort mensen moet je lekker laten twitteren, maar niet een groter podium geven dan dat.

Het is overigens wel een beetje onaardig dat Verkoeijen de mediakenner op deze manier wegzet. Hij heeft het hier immers wel over de groep die naar zijn eigen 3FM luistert: nobody.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen