Talkshow De Hofbar van Rutger Castricum voortaan live

Rutger Castricum gaat zijn talkshow De Hofbar voortaan live presenteren op NPO 2. De nieuwe serie afleveringen begint op 15 januari, direct na Nieuwsuur. Dat heeft omroep PowNed laten weten. De Hofbar is een show waarin de gewone man, die elk gelegenheid aangrijpt om te klagen over politiek Den Haag, een podium krijgt. “Met goedgebekte stamgasten, uiteenlopende politici en prikkelende actualiteiten gaan we de politiek opnieuw dichter bij de samenleving brengen en andersom.”

In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen.

Rutger Castricum kijkt uit naar een nieuw seizoen. “Ik ben ontzettend verheugd dat we weer van start gaan. Het programma brengt met haar laagdrempelige setting de gewone burger en de politiek dichter bij elkaar. Dat is nodig, want politiek Den Haag snapt de mensen in het land niet altijd goed en andersom snappen de mensen in het land niet altijd goed wat er in Den Haag gebeurt.”

Wat is er dan beter om die twee werelden met een biertje of glas wijn bijeen te brengen en rechtstreeks in gesprek te laten gaan.

De afleveringen van seizoen 1 zijn hier terug te kijken.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen