Talkshow De Hofbar van Rutger Castricum voortaan live

Geplaatst op Fri 04 Jan 2019 om 15:30

Rutger Castricum gaat zijn talkshow De Hofbar voortaan live presenteren op NPO 2. De nieuwe serie afleveringen begint op 15 januari, direct na Nieuwsuur. Dat heeft omroep PowNed laten weten. De Hofbar is een show waarin de gewone man, die elk gelegenheid aangrijpt om te klagen over politiek Den Haag, een podium krijgt. “Met goedgebekte stamgasten, uiteenlopende politici en prikkelende actualiteiten gaan we de politiek opnieuw dichter bij de samenleving brengen en andersom.”

In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen.

Rutger Castricum kijkt uit naar een nieuw seizoen. “Ik ben ontzettend verheugd dat we weer van start gaan. Het programma brengt met haar laagdrempelige setting de gewone burger en de politiek dichter bij elkaar. Dat is nodig, want politiek Den Haag snapt de mensen in het land niet altijd goed en andersom snappen de mensen in het land niet altijd goed wat er in Den Haag gebeurt.”

Wat is er dan beter om die twee werelden met een biertje of glas wijn bijeen te brengen en rechtstreeks in gesprek te laten gaan.

De afleveringen van seizoen 1 zijn hier terug te kijken.

Foto: PowNed
8 Reacties op “Talkshow De Hofbar van Rutger Castricum voortaan live”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Jaja, lieve kijkbuiskindertjes.
  Rutger is weer terug.
  Wij zijn benieuwd wie er als eerste een plofkap in z’n gezicht geduwd gaat krijgen. Veel succes Eutger.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Eutger.. Sorry for that.
  Spellingscontrole doet ook maar z’n werk.
  Succes Rutger!

 3. Nero

  Rutger de zelfingenomen plofkip van Powned die vragen stelt aan politici over uitgaven terwijl hij zichzelf veel te rijkelijk bedeeld via de belastingbetaler. Met pek en veren het medialandschap uit met die uitvreter.

 4. piet

  Dat deze omroep nog bestaat.

 5. anoniem

  En sommige ‘gewone’ mannen en vrouwen zijn inderdaad zo stom om voor rechts gewauwel te gaan.. Terwijl de rijken rijker worden en de armen armer..

 6. Nico Sper de Ma

  De hofbar is NOG slechter dan RTL late night met Twan.

  Hoe is het mogelijk dat we die derrie steeds voorgeschoteld krijgen?

  Was er maar een TV Ombudsvrouw zoals Patty Brard die ons van die ongein verloste.

 7. Bart

  ik heb zin in een gaybar

 8. liefkleinhertje

  Als je met zulke geldgraai handen anderen de maat durft te nemen dan ben je van god los.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.