Qmusic lokt luisteraars met ton naar Mattie & Marieke

Qmusic probeert de luistercijfers van de nieuwe ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga een boost te geven door een nieuw element toe te voegen aan het succesvolle radiospel Het Geluid. Dat blijkt uit een persbericht van de zender. Tijdens de show van Mattie & Marieke komt er voortaan een SuperRonde. Als een luisteraar het geluid tijdens die ronde goed raadt, wint hij of zij direct een bedrag van 100.000 euro, ongeacht wat de jackpot op dat moment is. 

De nieuwe editie van Het Geluid start op 2 januari met een bedrag van 10.000 euro. Iedere keer dat het niet geraden wordt, komt daar 100 euro bij.

Tijdens de nieuwe SuperRonde, elke ochtend om 7.30 uur, is dus alles anders. “Raadt de kandidaat het tijdens die SuperRonde bij Mattie & Marieke, ontvangt hij of zij dus direct 100.000 euro.”

Om de actieve spelers aan te moedigen, is er elke ochtend om 07.00 uur een aanmeldminuut. Degenen die zich in die minuut in de app aanmelden, kunnen die dag meespelen.

Mattie Valk laat weten: “Het wordt ontzettend spannend. Want wát Het Geluid ook waard is, elke ochtend kan een luisteraar vanaf dag één zomaar 100.000 euro rijker zijn. Echt fantastisch dat we zo’n bedrag weg mogen geven!

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen