Mattie & Marieke op unieke megabillboard in Rotterdam

Mattie Valk en Marieke Elsinga, het ochtendduo van Qmusic, hangen vanaf 29 december op een gigantisch billboard van 850 vierkante meter in Rotterdam. Dat heeft de radiozender laten weten. Het is niet zomaar een billboard. Mattie heeft in de show een oproep gedaan aan luisteraars om hun mooiste foto’s van 2018 in te sturen en inmiddels zijn er al meer dan 5.000 foto’s binnengekomen. “Van alle foto’s die de luisteraars insturen wordt een gigantische mozaïek gemaakt van Mattie & Marieke.”

Deze mozaïek zal vervolgens op het gebouw ‘The One’ naast de Erasmusbrug prijken, het grootste billboard van Nederland. Een voorbeeld van hoe het gaat worden ziet u op de foto.

Mattie laat weten: “Volgens mij is er nog nooit in Nederland zo’n grote foto-mozaïek gemaakt. Hoe cool is het om samen met alle luisteraars op de grootste poster van Nederland te hangen! We krijgen de mooiste foto’s binnen. Van vakantiefoto’s, tot vrijgezellenfeesten en bijzondere selfies. Er zat zelfs een echo van een aanstaande baby bij!

Foto’s insturen kan tot en met 20 december 17.00 uur op Qmusic.nl. Ook BN’ers Dennis Weening en Tygo Gernandt hebben dat al gedaan. Uiteindelijk wordt de billboard ook in hoge resolutie online geplaatst zodat luisteraars hun eigen foto terug kunnen zoeken.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen