Edwin Evers in tranen om lied vrienden van de show

Edwin Evers was vanochtend tot tranen geroerd door een afscheidslied dat is opgenomen door vrienden van de show. Dat is te zien op beelden van Radio 538. Na 21 jaar neemt het team van Evers Staat Op komende vrijdag afscheid van de populaire ochtendshow. Om dit bijzondere moment muzikaal bij te staan hebben sidekicks Niels van Baarlen, Rick Romijn, Jelte van der Goot en nieuwslezer Henk Blok in het geheim met 44 bekende vrienden van de show een lied opgenomen.

Op 3, 4 en 5 december kwamen tientallen vrienden van Evers Staat Op in het geheim bij elkaar in de Bullet Sound Studio’s in Nederhorst den Berg om samen op de melodie van We Are The World het ultieme cadeau te maken.

Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Peter Heerschop, 3J’s, Gerard Joling, Richard Kemper, Berget Lewis, Guus Meeuwis, One Two Trio, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Nick & Simon, Jan Smit, Remco Veldhuis, Roel van Velzen, Viggo Waas en Wulf nemen de solo’s voor hun rekening in De Vrienden van de Show, zoals het nummer officieel heet.

Niels van Baarlen, Giel Beelen, Henk Blok, Menno de Boer, Cobus Bosscha, Niek van der Bruggen, Freek van Daal, Gerard Ekdom, Willebrord Frequin, Wilfred Genee, Jelte van der Goot, John van den Heuvel, Luuk Ikink, Tim Klijn, Wolter Kroes, Mark Labrand, Sander Lantinga, Jeroen Latijnhouwers, Rick Romijn, Frits Sissing, Rob Stenders, Coen Swijnenberg, Humberto Tan, Quinty Trustfull en Erik de Zwart maken het vriendenkoor compleet.

Peter Heerschop schreef speciaal voor deze gelegenheid de tekst, de muziek is ingespeeld door Jeroen Rietbergen en zijn band.

Evers na afloop: “Ja, dit raakt mij enorm. Jezus Christus. Ik vind dit heftig, zeg, hé.

Het nummer, met bijbehorende videoclip, is hier te beluisteren op YouTube. De emotionele reactie van Evers ziet u hier op de Telegraaf-site.

De finale van Evers is vrijdag van 6.00 tot 18.00 uur te horen op Radio 538.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen