‘Talpa wilde Beau en Marieke strikken voor Sky Radio’

Het lukte Talpa Radio vorig jaar niet om het duo Mattie Valk en Wietze de Jager te strikken om de eerste ochtendshow ooit te gaan maken op Sky Radio. Sterker nog: door de onderhandelingen vielen de dj’s met veel bombarie uit elkaar. Wietze belandde alsnog bij Talpa, maar is het solo niet waard om het non-stopformat van Sky op de schop te gooien. Uiteindelijk dachten de bazen bij Talpa eraan om Beau van Erven Dorens en Marieke Elsinga te strikken, meldt het AD vandaag.

Het duo Beau van Erven Dorens en Marieke Elsinga zou ‘hoog op de verlanglijst’ hebben gestaan, aldus de krant. Talpa Radio zelf wil alleen kwijt dat dit nu niet speelt.

Volgens het AD is Talpa achter de schermen echter nog steeds druk bezig om het non-stopformat van Sky Radio om zeep te helpen. Althans, tijdens de ochtendspits. “Volgens ingewijden wordt gezocht naar geschikte namen voor een ochtendshow op de muziekzender.

Verder laat de krant in het artikel ‘Radio 10 jaagt op de koppositie’ deskundigen aan het woord over de stormachtige groei van Radio 10. Kenners spreken de verwachting uit dat veel ochtendluisteraars van 538 zullen verhuizen naar Gerard Ekdom op Radio 10 als Frank Dane straks het stokje overneemt van Edwin Evers.

Het AD-artikel kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen