Victoria Koblenko scoort heel slecht met NPO 3-show

Geplaatst op Thu 29 Nov 2018 om 8:35

Victoria Koblenko ziet de kijkcijfers van haar NPO 3-programma Het Leven is een Jurk flink onderuit gaan. Na 195.000 voor de eerste en 292.000 kijkers voor de tweede aflevering, trok nummer drie woensdagavond 70.000 kijkers (1,1 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De lead-in van Het Leven is een Jurk deed het een stuk beter. Het programma Genaaid, het presentatiedebuut van Jennifer Hoffman, kwam namelijk uit op 256.000 kijkers (4,0 procent).

In Het Leven is een Jurk gaan onder leiding van Victoria Koblenko zes beroemde Nederlandse fashiondesigners samen met zes bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven maken.

In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centraal en gunnen Nederlandse designers de kijker een exclusief kijkje in de keuken van hun atelier.

In de eerste drie afleveringen stonden Ilse Warringa, Annechien Steenhuizen en Wende Snijders centraal. Hierna volgen nog Monic Hendrickx, Lucia Rijker en Igone de Jongh.

Victoria Koblenko: “Ik zet mij in voor meer duurzaamheid in de mode en heb al jaren een hart voor Nederlandse designers. Ook ben ik een vaste bezoeker van alle afstudeershows van modeacademies in Nederland. Ik zie al deze ingrediënten terug in Het Leven is een Jurk.”

Het leven is een Jurk is een idee van House of Impact in co-productie met BlazHoffski en de NTR.

Foto: EO
11 Reacties op “Victoria Koblenko scoort heel slecht met NPO 3-show”


 1. Wol.lter

  Genoten van Jensen.
TLP
  wederom 2de…

  Veronica doet het beter!

 2. Curryworst

  NPO3 is ook echt een wijvenzender.
  De gehele programmering bestaat uit dating, de zwangerschapsperiode, het opvoeden van kinderen, eetstoornissen, gezonde voeding, mode etc.
  Stekker eruit.
  Wie zit hier nu op te wachten…

 3. Ray

  Het onderwerp is extreem vergezocht en zal niet veel mensen aanspreken. Bovendien (mening) is die volgeverfde Koblenko niet om aan te gluren.

 4. frans

  Wie zal ooit op het idee zijn gekomen van dit format?

 5. Bart

  Dit soort formats horen niet bij de NPO. En waar komt toch elke keer die Victoria weer vandaan. Die teert nog steeds op die paar jaartjes dat ze Gtst heeft gezeten.

 6. Annoniemus

  Ook al zo’n omhoog gevallen dombo !

 7. Whitedog

  @Frans: Lees het artikel eerst eens, daar staat het antwoord.

 8. Robbie

  Genaaid halverwege per toeval gezien. Was wel onder de indruk. En ik maar klagen zo nu en dan. Het programma zou nog beter zijn geweest als Hoffman ook meegedaan had met het werk. Ze kon zich niet echt inleven in de deelnemers. Maar voor de rest een goed programma en laat zien dat ik het zo slecht nog niet heb.

 9. Solange

  Ook zo een domme muts met teveel Botox in lippen en gezicht…..mensen willen echte mensen zien en niet een frummelfrutje zonder inhoud……

 10. Wolter

  Dat is toch logisch? NPO staat op het punt van omvallen. Veronica is de nieuwe marktleider. Veronica doet het beter!

 11. critikast

  Victoria is intelligent, spreekt haar talen, doet veel mannenharten sneller kloppen en krijgt programma’s beneden haar kunnen. Jammer dat deze vrouw zo weinig kansen krijgt om van het scherm af te spatten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.