Dione de Graaff wil net als Tom Egbers ook eigen serie

NOS-ster Dione de Graaff wil net als haar collega Tom Egbers ook graag een tv-reeks maken die niets met sport te maken heeft. Dat vertelt ze dit weekend in Het Parool. Egbers was recentelijk te zien met de zesdelige serie Toms Engeland op NPO 2 en De Graaff denkt dat ze het in haar mars heeft om ook zoiets te maken. “Misschien zijn er dingen te combineren, zoals Tom Egbers laatst deed bijvoorbeeld met die prachtige serie over Engeland. Zoiets vind ik een aantrekkelijke gedachte.

De presentatrice is ‘meer dan ooit’ bezig met haar andere interesses. “Mensen denken toch dat ik me de hele dag onderdompel in de sport, maar ik houd ontzettend van muziek en ben enorm geïnteresseerd in politiek. Dat werpt de vraag op of ik daarmee ook werktechnisch iets wil doen.

Is ze wel eens voor zoiets benaderd? “Vrij weinig. In het verleden wel, maar misschien denken ze wel: ‘Die is nu eenmaal sport’. Dat is dus niet zo.

Lange tijd was De Graaff te onzeker om zichzelf op de voorgrond te zetten, maar dat is nu voorbij. Moet ze zo’n eigen programma ook niet gewoon opeisen?

Dat komt wel, hoor. Dat moet je echt van me aannemen. Als ik het juiste plan heb, maak ik er werk van. Daarin ben ik echt veranderd.

Het Parool-interview met Dione de Graaff kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen