Eddy Keur zit er niet mee dat hij zestig is geworden

Eddy Keur zit er niet mee dat hij vorige week zestig is geworden. Hij vindt dat hij een mooie carrière heeft en er ook nog goed uit ziet. Dat heeft de radio-dj laten weten aan collega Giel Beelen. De Veronica-ster belde Keur op om hem te feliciteren met zijn zestigste jaardag. “Het is een nieuw decennium. Dat is wel even wennen. Ik schaar me natuurlijk wel bij een prachtige groep met andere bekende mensen die ook rond die leeftijd zitten, zoals Matthijs van Nieuwkerk en Dieuwertje Blok.”

Keur zit niet in zak en as. “Eerlijk gezegd totaal niet. Ik zat er vroeger meer mee dan nu. Ik heb heel veel om dankbaar te zijn. Met zo weinig talent heb ik een prachtige carrière weten te maken. Dat is toch echt onvoorstelbaar.”

Hij is een tevreden mens. “Ik ben ook dankbaar voor hoe ik er uitzie. Er zijn mensen van 40, 41 die er minder uitzien“, zegt hij, plagend naar Beelen.

Heeft hij eigenlijk een relatie? “Ik ga alleen naar bed en ik word alleen wakker.”

Foto: RTV Noord-Holland

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen