Marc-Marie krijgt droomtijdslot na Boer Zoekt Vrouw

Geplaatst op Tue 18 Sep 2018 om 16:15

Marc-Marie Huijbregts krijgt dit najaar het meest begeerde tijdslot op NPO 1 in handen: zondagavond half tien, direct na kijkcijfergigant Boer Zoekt Vrouw. Zijn programma Lief Dagboek gaat op 28 oktober in première na de boerendatingshow. Dat heeft de NTR laten weten. Momenteel is Dit Was Het Nieuws te zien na Boer Zoekt Vrouw, maar straks is dat dus het programma van Huijbregts. In zijn show lezen mensen voor uit de dagboeken die ze in hun puberteit schreven.

Sommige pubers schreven vroeger hun emoties van zich af in een dagboek. “Altijd met het idee dat ze door niemand gelezen zouden worden. De inhoud is te privé, te onthullend, te kwetsend.”

De kandidaten die meedoen aan Lief Dagboek gaan er tóch uit voorlezen. “Nu is het tijd om elkaar en de pubers van nu te laten zien dat we allemaal door zo’n puberende periode gaan en er ondanks alles als volwassenen uitkomen.”

Onder leiding van presentator Marc-Marie Huijbregts lezen gewone volwassenen in het Panama theater in Amsterdam voor uit hun dagboeken. Gewone mensen die destijds gevoelens hadden en dingen deden die ze nu niet zo gewoon meer zouden vinden. Eigenlijk zelfs te erg voor woorden, maar wel troostrijk voor anderen.”

In Lief Dagboek zien we niet alleen de optredens, maar ook portretten van de voorlezers en hoe ze zich met Marc-Marie en een dramaturg voorbereiden op hun performance. Bovendien zien we de reacties van ouders en anderen die voor het eerst kennismaken met de dagboekgeheimen.

Lief Dagboek, een productie van Goya Productions, is van 28 oktober tot en met 2 december elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1, direct na Boer Zoekt Vrouw.

Foto: NTR
22 Reacties op “Marc-Marie krijgt droomtijdslot na Boer Zoekt Vrouw”


 1. herman

  Ach gut. Zeker een goedkope versie van de The Mortified Guide

 2. Jamai

  Flopperdeflop!

 3. HanzWorsd

  wat moet die man op tv, zou als ik hem was zijn 5de chakra open zetten. Krijgt hij een normale stem.

 4. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Lijkt mij geen leuke show. Wij gaan niet kijken.

 5. Thea

  Oh nee… Sjoukefia gaat niet kijken. Wat vreselijk. Laten we de show cancelen en iets anders programmeren.

 6. Albert

  Documentairemaakster Jessica Villerius is voor RTL4 bezig met Lief Dagboek, een serie waarin volwassenen voor publiek hun jeugddagboek voorlezen. Pilot was geen succes en is niet doorgegaan.

 7. donia

  Geweldig ,ontzettend leuk ,eindelijk komt hij tot zijn recht onze meest ondergewaardeerde kwallebal.
  En natuurlijk voor en door onze zo geliefde Amsterdammers en ook nog in Amsterdam(Immers Amsterdam is de hoofdstad van ons universum).

  Wanneer komt Zwarte Piet ?

 8. Mark

  Hoe lang duurt dat BZV dan wel niet? Tot aan kerst? Komt ook geen einde aan. Heb je in een paar afleveringen wel laten zien, toch? Over uitmelken gesproken. Doe er dan ook nog maar een nabeschouwing bij, zoals bij HHB.

 9. HalloJumbo

  Shirma Rouse is vanmiddag in de studio getakeld van Twan Huys.

  Flopgasten weer.

 10. chris

  Bij HHb krijgt men nu ook een voorbeschouwing en middeweeks iedere keer een nabeschouwing. Dank zij André van Duin is het verteerbaar om mee te kijken.

 11. chris

  Liefdagboek is aan mij niet besteed. Iets voor de liefhebbers

 12. Whitedog

  @Donia, Nee, maar wel de hoofdstad van het land waar jij woont, dombo.

  @HalloJumbo: Ach, Shirma kennen we tenminste, beter dan dat ze jou hadden uitgenodigd. Dan hadden ze pas écht een flopgast.

 13. donia

  Dank u wel Whitedog voor de rectificatie.
  Vind het heel fijn dat er ook mensen reageren die ook nog enig intellectuele eigenschappen bezitten,en ook nog zo fijn gevoelig zijn ,ben echt onder indruk.
  Maar aangezien u nog al veel weet ,wie is Shirma ?is hij zij of dat ook een Amsterdammer ?

 14. Facto

  Gelukkig hebben we een keuzemogelijkheid…

 15. donia

  De keuzemogelijkheid is tussen bagger en nog meer bagger

 16. dr phil

  wat een griezel is dat eng persoon lijkt mij en vele anderen

 17. anoniem

  Ik weet het niet hoor.. Maar hij zal wel populair zijn?

 18. Klaas

  “Marc-Marie krijgt droomtijdslot na Boer Zoekt Vrouw” met een programma waarin (ook Bekende?) Nederlanders uit hun eigen dagboek voorlezen.

  Nou, ik voorspel je: een droomprogramma gaat het in ieder geval niet worden! Want hier gaat toch niemand naar kijken? De kerst gaat het programma dan ook NIET halen!

 19. Bennie van Gisteren

  Wat MM ook zal maken, de TV kan hoedanook na BZV gewoon uit.

 20. Madeleine Vonk

  Mooi! Marc Marie met zijn Katholieke achtergrond, kan nu de prive bijbel van mensen openpeuren. Vind ik wel bij hem passen en niet eens negatief bedoeld!

 21. aammehoela

  Het programma zal miljoenen kijkers besluiten om te zappen. Of wellicht gelijk maar naar NPO 3 over te schakelen om “Ik weet wie je bent” te gaan kijken vanaf “Begin Gemist”.

 22. BRAAK

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, niet dat tongende m o r m e l !!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.