Ingekort Eigen Huis & Tuin haalt 25-jarig jubileum

Het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin werd vorig jaar behoorlijk verminkt. Door de komst van de weekend-Boulevard mag de tv-dino nog maar 25 minuten per week vullen. Toch weet de klusshow dat te overleven en staat ze aan de vooravond van het jubileumseizoen. Op 1 september begint namelijk de 25ste serie van het programma met Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot (boer Tom). “Te gek dat we alweer het 25e seizoen in gaan!“, zegt de presentatrice in een reactie.

Struik is tegenwoordig hét gezicht van de bekende RTL-titel. Het programma heeft altijd al vrouwelijke presentatoren gehad, met Manuela Kemp als eerste presentatrice in 1993, gevolgd door Myrna Goossen, en later door onder meer Irene Moors en Froukje de Both.

Struik: “ Ik voel me vereerd dat ik dit iconische programma mag presenteren en ben heel blij met Thomas en Tom als mijn kluscollega’s.”

Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen, waarin we onder andere inspiratie op doen voor mensen die klein wonen. Hoe maak je het bijvoorbeeld gezellig, waar berg je al je spullen op, en hoe deel je een kleine tuin in? Ook gaan we langs bij allerlei inspirerende interieurontwerpers.

Het programma is vanaf 1 september weer elke zaterdag te zien tussen het RTL Nieuws van 18.00 uur en de weekend-Boulevard in.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen