Dennis Schouten aan de slag voor Veronica Inside

Geplaatst op Fri 10 Aug 2018 om 8:42

Dennis Schouten gaat aan de slag als verslaggever voor Veronica Inside, de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp die vanavond begint op Veronica. Dat heeft Genee donderdagavond onthuld in Laat op Eén. Genee vindt de komst van de PowNed-ster leuk. “We hebben er een nieuwe verslaggever bij: de rebel Dennis Schouten. Ik moest van PowNed wel zeggen dat het een enorm talent is, dat zij hem hebben opgeleid en dat hij er ook nog blijft werken.

PowNed weet hier gewoon van, aldus Genee. “Hij gaat morgen zijn eerste reportage maken.”

Schouten moet de jongere generatie aanspreken. “De gemiddelde leeftijd van Johan, René en ik is 88, dus we hebben ook de nieuwe generatie een beetje nodig. Vandaar dat ik een beetje op social media bezig ben, maar ook met jonge mensen als Dennis.”

Ik vind Dennis echt talentvol en denk dat hij veel kan. Prachtig accent ook. Hij gaat rebelse onderwerpen maken, ook op internet en social media.”

Foto: PowNed
16 Reacties op “Dennis Schouten aan de slag voor Veronica Inside”


 1. critikast

  Johan Derksen ergert zich nu al aan deze blaaskaak, die zonder enige journalistieke basis “mag” gaan interviewen. Ik begrijp niet dat journalistieke “zwaargewicht” Johan achter deze keuze staat. De tijd zal het leren. Maar het optreden van deze “rebel”(?) zou het imago van het hele programma wel eens negatief kunnen beïnvloeden.

 2. Melvin

  @ critikast

  hoe weet je dat, heb je Derksen gesproken ofzo….

 3. Sjaak

  Erg slimme en goede keus, Dennis gaat perfect aansluiten bij dat programma.

 4. Peter

  Criticast weet niks

 5. Bart

  Leuk voor Dennis. Goede aanwinst voor het programma. Hij past goed bij het programma en heeft een leuke klik met de heren.

 6. yoshi

  Jezus wat een aanfluiting… neem dan ook de shagstem van PowNed erbij om het programma al helemaal te verzieken.

  Zonder enige respect die microfoon voor de mens zijn neus droppen en dan raar kijken dat ze niks willen zeggen. Deze kneus heeft al bij veel mensen imago schade

 7. Deadly Viper

  Gaan ze hem wel ondertitelen?

 8. Laurens

  @Bart;
  Hij past inderdaad perfect bij VI. Het hoeft ook niet journalistiek hoogstaand te zijn, als de mannen er maar weer grappen over kunnen maken. Dat komt bij die Dennis wel goed.
  Enige foute is dat het programma 2 uur duurt, geen handige zet. Prima tijdstip om om 22.00/22.15 uur te starten met een nieuw programma.
  Abnormaal op vrijdag kan echt wel uitgroeien tot iets groots en prima als tegenhanger voor de serieuze talkshows.
  Op maandag eind van de zomer starten met Voetvolley, eind september een grote finale ergens in Nederland. Dit soort activiteiten uit gaan bouwen, past prima bij waar Veronica heen wil.

 9. Sven L.

  Leuke jongen. Die komt er wel.

 10. robb

  Ik vind powns niks maar moet wel toegeven dat ze wel nieuw talend hebben ontdekt ,hij is niet de eerste die doorbreekt.

 11. Ron

  Beetje een deceptie. Ik dacht even dat Wim Kieft rond zou zijn met Talpa. Maar nog niet helaas. Ik vind dit ventje niet zo relevant ook omdat hij bij Powned zit…

 12. Bart

  @Laurens Eens!

 13. Uuuh

  Waarom wordt onbeschoft gedrag in Nederland altijd beloond? Zo sta je op het laagste niveau opstootjes te verslaan met een PowNed microfoon in je hand, en zo wordt je op de schoot van de mannen van VI gehesen….

 14. Anymous

  Leuke gast. Sluit ook wel aan bij VI denk ik, maar dat accent man man man. Paar spraaklesjes zou hem niet slecht doen.

 15. Simon

  Prima stap voor Dennis. Powned bestaat waarschijnlijk niet al te lang meer.

 16. Japie

  @ critikast
  Fri 10 Aug 2018 om 8:52

  Ik zie Johan mettertijd voortijdig vertrekken!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.