Dennis Schouten aan de slag voor Veronica Inside

Dennis Schouten gaat aan de slag als verslaggever voor Veronica Inside, de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp die vanavond begint op Veronica. Dat heeft Genee donderdagavond onthuld in Laat op Eén. Genee vindt de komst van de PowNed-ster leuk. “We hebben er een nieuwe verslaggever bij: de rebel Dennis Schouten. Ik moest van PowNed wel zeggen dat het een enorm talent is, dat zij hem hebben opgeleid en dat hij er ook nog blijft werken.

PowNed weet hier gewoon van, aldus Genee. “Hij gaat morgen zijn eerste reportage maken.”

Schouten moet de jongere generatie aanspreken. “De gemiddelde leeftijd van Johan, René en ik is 88, dus we hebben ook de nieuwe generatie een beetje nodig. Vandaar dat ik een beetje op social media bezig ben, maar ook met jonge mensen als Dennis.”

Ik vind Dennis echt talentvol en denk dat hij veel kan. Prachtig accent ook. Hij gaat rebelse onderwerpen maken, ook op internet en social media.”

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen