Bannon pakt Eelco Bosch aan: ‘Je moet je schamen!’

Geplaatst op Fri 06 Jul 2018 om 9:30

Steve Bannon, de voormalig rechterhand van Donald Trump, pakte Eelco Bosch van Rosenthal donderdagavond stevig aan in een interview voor Nieuwsuur. Dat was te zien in de uitzending op NPO 2. Bannon stond een jaar lang zij aan zij met Trump, eerst als campagneleider, daarna als zijn belangrijkste adviseur. Zijn gesprek met Bosch van Rosenthal verliep stekelig. Het begon toen de journalist hem confronteerde met Trumps leugen over de immigratie in de Verenigde Staten.

Volgens Trump werkt zijn beleid en neemt de illegale immigratie af. “Trump zei dat de immigratie daalt, maar hij stijgt juist“, aldus Rosenthal.

Bannon: “Juist daarom scherpte hij het beleid aan. Waarom ben je daardoor geobsedeerd?

Rosenthal: “Ik ben niet geobsedeerd.

Bannon: “Je stelt je op als Trumps aanklager. Dat deed je met Obama niet. Daarom ben jij totaal niet geloofwaardig.

Rosenthal: “U valt mij aan als ik gewoon een feit noem. Hij zei dat de immigratie daalde. U valt mij aan als ik gewoon een feit noem. Hij zei dat de immigratie daalde.

Bannon: “Je bijt je vast in één kleinigheidje om hem aan te klagen.

Rosenthal: “Moet de president van de Verenigde Staten zich niet aan de feiten houden? Verdient hij geen kritiek als hij leugens verspreidt?

Bannon: “Dat doet hij niet. Stop. Je moet je schamen voor jezelf dat je dat zegt. Jij zegt dat hij liegt, dat doet hij niet.”

Rosenthal: “Hij liegt.”

Bannon: “Wat doet hij?

Rosenthal: “Hij liegt.”

Bannon: “Ga je schamen. Je komt zonder feiten.”

Rosenthal: “Waren er meer mensen bij de inauguratie dan bij Obama?

Bannon: “Volgens mij bedoelde hij: als je naar het hele plaatje keek met alles wat er die dag gebeurde, bereikte hij meer mensen dan Obama. En je kunt het met hem eens zijn of niet, maar kijk eens wat hij allemaal heeft bereikt. Daarom zetten de Democraten de media zo onder druk en zet Brussel jullie onder druk, om alles af te wijzen wat hij doet.”

Obama en Clinton

Volgens Bannon zijn types als Eelco Bosch van Rosenthal altijd positief geweest over ‘linkse’ presidenten. “Jullie pakten Obama en Clinton nooit aan.”

Rosenthal: “Die loog niet zeven keer per dag.”

Bannon: “Pardon?

Rosenthal: “Obama loog niet zeven keer per dag. Trumps campagne was gebaseerd op de leugen van de Birther-beweging.

Bannon: “Jij bent het typische, perfecte voorbeeld van de media als oppositiepartij. Het is absoluut niet correct. Stop, stop, stop. Je vertelt net een leugen. Dat is een leugen.”

Rosenthal: “Wat is een leugen?

Bannon: “Zijn campagne is niet gebaseerd op die leugen. Ik was erbij.”

Rosenthal: “Maar hij liegt toch veel?”

Bannon: “Helemaal niet.”

Rosenthal: “Daarom vertrouwen de mensen jullie niet en zijn jullie niet geloofwaardig. Jullie hebben het op je genomen om rechter, jury en beul te zijn van Donald Trump. Daarom is hij zo populair en heeft hij 300 kiesmannen gewonnen. Daarom is hij nu ook Europa aan het veranderen. Vanwege mannen als jij. Ik wil zeker weten dat je het begrijpt: wat je net zei, is een volstrekte leugen.”

Tactiek

Bosch van Rosenthal vertelde in de studio dat dit gewoon een tactiek is van mensen als Bannon. “Wat je hier heel goed ziet is een beproefde tactiek die Trump en Bannon al jaren gebruiken: de journalist is de vijand. Zelfs de vijand van het Amerikaanse volk.”

Zodra de journalist ze met een leugen confronteert, dan keren ze het om en moet je als journalist voorzichtig zijn. Ze zoeken dan een gaatje of een onzorgvuldige formulering en daar schieten ze dan met een bazooka doorheen. Het is spel.”

Om te illustreren hoe het gaat: na afloop van het interview was hij dolgelukkig, sloeg hij zich op de knieën van de pret en sprak af om nog een keer af te spreken.

De Nieuwsuur-uitzending van gisteren kunt u hier bekijken.

Foto: NOS

 
65 Reacties op “Bannon pakt Eelco Bosch aan: ‘Je moet je schamen!’”


 1. Erik2

  Eindelijk iemand die de linkse NPO eens op zijn nummer zet

 2. Gomorra

  Hou toch op, Erik2. Kijk, er is niets mis mee als je vindt dat de NPO wel eens op zijn nummer gezet mag worden, maar als je blij bent wanneer dat gebeurt door een leugenachtig figuur die niets anders wil dan de aandacht afleiden van de feiten, moet je bij jezelf te rade gaan.

 3. Dries Eff Em

  Lekker belangrijk

 4. b

  Behoorlijk gestoord figuur die Bannon .

 5. Bart

  “Zodra de journalist ze met een leugen confronteert, dan keren ze het om en moet je als journalist voorzichtig zijn. Ze zoeken dan een gaatje of een onzorgvuldige formulering en daar schieten ze dan met een bazooka doorheen. Het is spel”

  Dit doen de meeste journalisten zelf ook. Leugen of niet, ze pikken er een onderwerp of uitspraak uit en …………….lees vanaf „dan keren ze het om”

 6. Raaf

  Prachtig en ontroerend om te zien dat eindelijk eens iemand niet vochtig op zijn rug gaat liggen voor de corrupte propagandisten van de NPO Staatsambtenaren.

  Geen wonder dat niemand nog deze Fake News fabrikanten gelooft.
  Van alle beroepsgroepen wordt de journalisten het minste vertrouwt.
  Ze komen nog onder de bankiers, politici en advocaten !!

  Maar zolang de PC-Robotfabrieken genaamd Journalistenscholen exact dezelfde linkse kopieën blijft uitprinten zal er niks veranderen in dit land gespeend van echte journalisten.

  Uitzonderingen zijn er natuurlijk ook.
  Er zijn nog enkele journalisten die wel beide kanten van een zaak laten zien.
  Denk bv aan Wierd Duk, Arnold Karskens en die jongen even naam kwijt) die in Syrië goed werk verricht.
  Daarom worden ze ook zo intens gehaat door de Policor Brigade. De waarheid dient ten alle tijden vermeden worden.

  De rest zijn de mondorgels van het Kartel die met doofpotten, manipuleren, desinformatie, wegkijken, agitprop. en mensen valselijk beschuldigen hun brood verdienen.

  Daarom ziet geen enkele journalist (op bovengenoemde 3 heren na) de rondstampende kudde olifanten in de kamer.

  (alhoewel de Fake News Fabrikanten zien ze natuurlijk wel maar doen net alsof hun zelfingenomen neus bloedt. Dat hoort namelijk bij hun functieomschrijving)

  Alleen daarom al zou de Orwelliaanse Staatsmedia volledig ontmanteld moeten worden.

 7. Kraai

  @Raaf

  Trump liegt constant en aantoonbaar. Iedereen die dat weerspreekt is óf niet goed wijs óf net zo’n leugenaar als hij, en verspeelt alle recht om anderen leugenaars te noemen.

 8. Huib

  Internet heeft ons bevrijdt van deze vooringenomen journalisten. Populisten zijn realisten.

 9. Marianne

  Die sancties gaan ons land economisch treffen. Is daar wel voldoende oog voor? Aan de andere kant doet hij dingen waarvan onze leiders zeggen dat het niet mogelijk is.

 10. :D

  @Huib

  Jij hebt waarschijnlijk ook leren spellen via internet.

 11. Peter

  Staaltje Trump met manipuleren – wat een irritant figuur

 12. Raaf

  @ Huib, Bart en Erik2 laten zich niet ringeloren en doorzien de propagandisten die zichzelf journalist noemen.
  Zij zien dat de keizer naakt is

  @ Kraai en Gomorra zijn helaas nog niet zo ver ofschoon ik hoop hou op Gomorra (aangezien hij stelt dat de NPO inderdaad op zijn nummer mag worden gezet)

  & B laat ik buiten beschouwing want B schijnt psychiater te zijn en dat ligt buiten mijn expertise.

  Al met al een mooie score.
  Bij meer en meer mensen gaan de ogen open dat ze al jarenlang bedrogen worden door de NPO Staatspropagandisten en hun exacte evenknieën van de RTL-Deugers (tussen die 2 clubs zit inmiddels geen zuchtje wind meer tussen, beide blind politiek correct.

  Deze evolutie van de geest hebben we allemaal te denken aan het Internet.
  Want geloof mij maar zonder Internet hadden we nooit gehoord van Malmo, de verkrachtingen in Keulen, dat slechts 7 procent van de vluchtelingen echte vluchtelingen zijn (en geen Syrische hersenchirurgen) dat de EU toch wel haar fouten heeft et cetera.

  Waren we louter afhankelijk van RTL en de Staatsmedia dan existeerden we (nog steeds) in de volstrekte duisternis gesponnen door de policor apparatsjiks die zich op valse gronden kwaliteitsjournalisten noemen.

 13. Jeroen

  Eelco hield zich goed staande.

 14. Bart

  @Jeroen Niet dat ik het eens ben met Bannon maar ik vond dat Eelco zich helemaal niet staande hield. Het werd een welles nietes spelletje.

 15. Wollter

  Bannon heeft gelijk!

 16. Raaf

  @ U bent par blue Jeroen

  De Policor agitprop. Robot, serienummer Eelco hield zich helemaal niet staande.
  Integenstelling.
  Het machinerietje begon te roken en haperen.

  De Policor agitprop.robot, serienummer Eelco is dezelfde als al die andere mechaniekjes op tv en de radio. Op Staatsradio1 heb je alleen maar dit soort robotten. Allemaal exact dezelfde opinie en allemaal tot kwijlens toe verontwaardigd wanneer een onverlaat iets zegt dat niet in hun benauwende matrix voorkomt.

  Beste Jeroen,
  Open Uw ogen en ontwaar de naakte keizers en stampende olifanten om U heen.
  Het gaat wel van auw
  Want de werkelijkheid blijkt plotseling een heel stuk complexer dan de robotten U al die jaren hebben voorgehouden maar het is het waard.

  Go for it !

 17. Buba

  Met deze man verlies je alles manipulator en gevaarlijk individu staaltje Trump echt eng.

 18. Jelle

  Ik was wel omder de indruk van die Eelco. Ik weet niet of die Bannon eerder al zo hard is aangepakt. Heel goed.

 19. Petra

  Raaf heeft heel veel tijd over om hier zo lekker uitgebreid zijn mening op te tikken. Helaas is het verstand van hem/haar ver te zoeken.

 20. Raaf

  Ik werk niet dus heb tijd over.
  Problemen mee Petra?
  Blijf lekker weg als je mijn doordachte teksten niet wil lezen
  Eng Gutmensch.

 21. Otto Groeneveld

  Eelco stumpertje ga een met je keppeltje in je EIGEN land lopen in Utrecht Of Rotterdam of Den Haag of Amsterdam . Verschrikkelijk dom figuur en ga eens op spraakles want je hebt een totaal verkeerde articulatie en accentuatie en dat mag op tv bij een nieuwsprogramma werken, met zo stem word je nog niet aangenomen bij een regio-zender. Dag Eelco.

 22. E

  Wat je verder ook mag denken van Bannon en Trump, op 1 punt had Bannon zeker gelijk: 0 kritiek op Obama, non-stop kritiek op Trump.

 23. JasperV

  Het was een zwak interview, te veel welles nietes en te weinig feiten.

 24. Iuyt

  @E

  Fox had op een gegeven moment kritiek op de kleur stropdas van Obama. Hebben ze een heel item aan besteed. Als dit soort anti-Democrat-zenders met niets beters kunnen komen dan dat, wéét je gewoon dat er weinig te klagen valt. Ga nou ook niet doen alsof Trump met zijn gelieg en gedraai niet zelf zorgt voor de non-stop kritiek.

 25. Hijgje Huigstra

  poppenkast

 26. Tan

  Wat weer een opruiend bericht van MC. Puur bedoelt om ongenuanceerde reacties uit te lokken voor de advertentieinkomsten van MC zelf

 27. jam

  Niets tegen Eelco.

  Steve heeft je gewassen geschoren en gedroogd

  journalisten in nederland jullie zijn gewaarschuwd
  er komt een nieuwe tijd in de media….

  praat programma pauw eva dwdd pas op

  gasten laat niet voor je praten

  tan laat van je horen dom boot

  eelco ga je schoolgeld halen

  dit is journalistiek

  niet ja ja ja je hebt gelijk

 28. Jan

  Het zegt genoeg dat een “journalist” in de veilige studio de geïnterviewde in kwaad daglicht probeert te zetten met opmerkingen over dingen die na het interview zijn gebeurd en die niemand dus kan checken.
  Wat we wel kunnen checken is het interview zelf, en daar kwam de “journalist” niet bepaald sterk over.

 29. Erik2

  @Gomorra
  Natuurlijk is Trump een leugenaar maar dat neemt niet weg dat de NPO veel te links is. Al die linkse gekkies onder leiding van laqndverrader no.1 Jesse Klaver, mogen hun onzinnige gedachtegoed vrijelijk roeptoeteren op de spreekbuis van socialistisch Nederland maar het reële geluid van het weldenkende deel der natie, te weten rechts Nederland, hoor je nauwelijks tot niet.

 30. ome H

  Moet zowel Bannon als Rosenthal niet

 31. Momo

  @luyt

  Nee, tuurlijk joh, dag na dag stond er in de kranten over de hele wereld kritiek op Obama wegens de meest minieme dingen. Ammehoela!

 32. zo maar

  De NPO links? Er is in Nederland nog nauwelijks ‘links’. NPO is hooguit politiek correct.
  Mooie tactiek van Bannon: als iemand je confronteert met een feit maak je hem verdacht of belachelijk. Maak al je tegenstanders verdacht. De bruinhemden hadden het in de jaren 30 van de vorige eeuw al uitgevonden. Je schrikt je wel dood dat er zo veel mensen dat mooi vinden en de andere kant uit kijken. ‘Nuit et brouillard” kijken, of ‘Shoah’. En dan niet zeggen dat je het niet geweten hebt of gewoon je werk deed of tot het weldenkende deel van de natie behoorde. Daar gaan die films namelijk over.

 33. Adriaan

  Op kosten van de alle belastingbetalers van Nederland heeft de NPO zich met interviewer van Rosenthal, nou ja, meer een opgefokte bevooroordeelde schreeuwer zich volledig gediskwalificeerd, een interviewer of je nu links of rechts bent onwaardig en beneden alle peil.

 34. pieter 52

  @RAAF Wees blij dat we het NOS journaal hebben in turkijke en andere landen waar dictatuur heerst hebben ze bijna geen journaal meer
  geen journalisten meer die hun eigen vrijheid in woord en beeld verkondigen
  zie je het voor je al die nos journaal medewerkers in de bak of de hele redactie van de telegraaf omdat ze pinokkio tegen Rutte zeggen ! mooie wereld die jij voor onze kinderen wil scheppen!!

 35. Simon

  “Rosenthal: “Daarom vertrouwen de mensen jullie niet ….” dat citaat moet toegeschreven aan Bannon en niet aan Rosenthal!

 36. Stefan

  Er valt best wat aan te merken op de partijdigheid van journalisten, maar Trump is aantoonbaar een notoire leugenaar. Het is aan journalisten om politici en hun beschermheren te confronteren met feiten en leugens; dat doet Rosenthal gewoon.

  En ook al schildert Bannon honderd keer de journalisten af als vijand van het volk, ook al drukt hij Trump in de slachtofferrol en beticht hij de media van partijdigheid; de leugens van Trump blijven de leugens van Trump.

 37. Shaniquilia vd Put

  Straks gaan ze in het buitenland nog denken dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking marxistisch deuger is. En dat is niet zo! Dit land wordt nog steeds gedragen door realitische blanke gezinnen die hard werken en nuchter denken. Zonder deze pijler zou de deugmaatschappij vervallen tot chaos en armoede. Dan was het snel gedaan met de deugbrigade.

 38. Otto Groeneveld

  Piet 52 –Turkije het land waar Rutte en co voor een appel en ei 60 Ederlandse straaljagers en tanks aan heeft verkocht. Onder de voorwaarde geen oorlogshandelingen. Nou daar heeft Turkije zich niet aangehouden dus Rutte haal je straaljagertjes maar terug. Heeft Erdie gelijk geen luchtmacht meer. Turkije het favoriete land van CDA,VVD en D66, dat Turkije bedoelje?
  Laat je toch niet in de maling, zolang NOS journaal in opdracht van……niet een nieuwsbericht over honderden verkrachtingen en duizenden aanrandingen mag uitzenden is dit ook een dictatuur, een neoliberale EU dictatuur met een dun laagje vernks.

 39. KingAlert

  Raaf is echt Volkert he. Ik wist t wel.

 40. KingAlert

  Raaf was jij ook niet de moordenaar van Pim?

 41. F’iscadel

  Fijn dat iemand die linkse kwasten te kijk zet! En niemand die dat beter kan dan Bannon! Het is afschuwelijk hoe te zien hoe elk stukje beleid en woord van Trump zo belachelijk wordt gemaakt door de linkse media. Ze kunnen het niet hebben dat er eindelijk een president is die zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt!!!

 42. Zo zit het

  Raaf zit zo mis. Bannon laat zich van zijn slechte kant zien. Trump en co verdraaien de waarheid en vertellen leugens. En als ze een punt hebben melken ze dat uit en de eventuele nadelige gevolgen laten ze weg. Het was niet Bannon die Eelco aanpakte, het was Eelco die een juiste tactiek gebruikte om het gevaarlijke van te rechtse politici aan te kaarten. Kijk maar naar de TRT of RT, enkel leugens of spelen met de waarheid die daar door de staatsmedia worden uitgezonden. Gelukkig hebben wij hier met de NOS te maken naast bv. de BBC en eventueel CNN, Euronews. De engelstalige Al-Jazeera die inhoudelijk wel schijnt te deugen past dan ook in het rijtje. Heb het niet over de Arabische versie.
  Als Baudet of Wilders het voor het zeggen zouden krijgen dan gebeurt het zelfde. Ook zij verdraaien en vertellen onzin om hun standpunten toe te lichten.

 43. Anti-Raaf

  Paar dagen niet gereageerd op Raaf. Er zijn gelukkig genoeg anderen om hem op zijn tendentieuze berichten en leugens aan te spreken. Maar Raaf, je bent zo dom. Als je dan niet doorhebt dat Bannon geen antwoord geeft op goede vragen, cijfers die op waarheid berust zijn, maar enkel vijandig reageert dan is het toch zo duidelijk. En die Bannon denkt dan dat de Europeanen hier in trappen. Neen, dat doen we niet, enkel Raaf en de Baudet-aanhang evenals Wilders aanhang. Allemaal te dom om de waarheid in te zien. Soms te verklaren door het kijkgedrag, Utopia kijken, soms gewoon een plaat voor de kop te hebben.

 44. joost

  Het blijkt hoe de Nederlandse journalisten bij Nederlandse politici gewend zijn om nooit tégen gesproken te worden en vooral lief voor elkaar te zijn.
  “Ons kent ons ons nietwaar, bij BBQ en borreltjes”!

  Nederlandse politici kruipen de journalisten, vooral bij de NPO, in hun hol.
  Daarom is die NPO ook zo partijdig, niet neutraal en vooral links georiënteerd.

  Die Bosch zat soms te kijken “of hij water zag branden”.

  Of die Bannon nou gelijk heeft of niet, het was heerlijk om iemand uit die linkse kliek volkomen afgemaakt te zien worden.
  Bosch is er wat mij betreft ook zijn reputatie aan kwijt.

 45. Rico

  Lol eerder andersom. Bannon is een vieze fascist die aangepakt moet worden en eelco deed daar een poging toe

 46. Raaf

  Beste Moderator

  Wederom heeft iemand mijn nick gejat
  De zoveelste keer

  Ditmaal Raaf 10:54

 47. Soepkip

  @joost

  Vanwaar die aanhalingstekens? Er staat nu iets heel anders dan wat je (naar ik aanneem) bedoelt.

 48. aammehoela

  De Raaf van 14:22 is dus gejat.

 49. Raaf

  TPO.nl heeft een leuk stuk over het falen van Eelco geschreven.

  De baas Bannon versus en snotterend stampvoetend fake news kleutertje Eelco
  Kostelijke tv

 50. robb

  Steve Bannon is een gevaar voor onze vrijheid en vrije meningsuiting ,hij intimideert mensen zo om leugens voor waarheid te latten doorgaan.

 51. Pia

  Eelco Bosch van Rosenthal is vooringenomen en dus ongeschikt. Eelco Bosch van Rosenthal moet weer eesn een beurt hebben het begint een slap oud wijf te worden.

  Goed dat hij stavig wordt aangepakt die slappe l*l Eelco Bosch van Rosenthal door Bannon.

  Clinton het wankele drankorgel samen met haar viespeuk en cokesnuivende vent Bill zijn leugenaars en doen alles om hun macht, rijkdom en controle te behouden. Het is die Hillary goddank niet gelukt, deze vrouw heeft zeer veel schade aangericht en is stapelgek.

  Trump heeft meer bereikt in korte tijd dan zijn voorgangers in jaren.

 52. Andy

  Eelco pakte Bannon aan.

 53. domme rechtse populisen gaan los

  De toch wel zeer domme populisten op deze site gaan weer los.

  Ik verdenk de posters op deze site er van dat ze niet eens de uitzending hebben gezien maar denken dat populisten (die op dit moment een zeer gevaarlijke onderstroom in onze democratie aan het worden zijn) een gunstige verandering voor paupers te weeg zullen brengen.

  Daar gaat het mis, de populisten zullen zonder dat men het in de gaten heeft haar fans/stemmers naar de slachtbank voeren. En dan is het voor hen te laat.

  Droevig om de iq lage onzinnige teksten te lezen op deze site.

 54. Luna

  @ domme rechtse populisen gaan los

  Jij bent vast erg intelligent? heb je een academische graad? Denk het wel want je komt zeer intelligent op me over.

  Ik vermoed dat jij net zo intelligent bent als Hillary :-) zuip je ook zo veel als Hillary? Of heb je liever een sigaar zodat je die in een k*t kan steken, zeg maar de hobby van Bill?

 55. Beste Luna

  Lees je tekst nog eens rustig door.

  Precies…. dat bedoelde ik nou in mijn stukje.

 56. animo

  Pia en Luna zijn jullie dezelfde ,veel verder dan schelden en tieren kommen jullie niet .

 57. Q

  Go Trump! De media heeft het steeds mis met Trump. Met list, leugens en bedrog proberen nep journalisten hem te framen( lees kapot te maken). Selectieve verontwaardiging viert hoogtij. Robert de Nero met een vermogen van 300 miljoen dollar durft f*ck Trump te zeggen. Wat een helden zijn het toch. Sommige zouden gelijk gaan emigreren als Trump prsident zou worden, je hoort ze daar niet meer over die lafaards .

  Trump schudt de kussens goed op en dat is noodzaak. Want van vreetzak Timmermans, zuipschuit Junckers, mafketel Verhofstadt, wegkijker Mogherini , Engel des doods Angela Merkel, draaikont en leugenaar Rutte moeten we het zeker niet hebben, die leiden ons naar ellende die onomkeerbaar is.

  De politietop in ons land is een bende, ze organiseren zelfs een iftar, bij de top van het OM is het een bende, bij veel minsteries is het een bende, ze liegen, bedriegen, proppen hun zakken vol en komen er mee makkelijk mee weg. Sommige krijgen zelfs een lintje.

  Nee dan heb ik liever een Trump.

 58. Kees Twist

  Als je dit interview bekijkt krijg je een meteen een blik hoe de clan om Trump werkt – aanval is de beste verdediging – die Banon is een demagoog en een manipulator – Eelco hield zich best wel staande – boeiend !

 59. Peter Pan

  Eelco hiueld zich juist helemaal niet staande. Eelco moet leren feiten van fictie te onderscheiden. Eelco moet ook leren zogvuldig te formuleren zodat de zuivere context bewaard blijft. Eelco is een zak hooi en hij moet niets hebben van Trump en dat laat hij teveel merken.
  Verder zou men eens moeten kijken naar de Clintons, dat is pas een grote berg str%nt.
  Eelco hoor je trouwens niet over slechte leiders als Erdogan of de ellende in Marokko, Iran, Jemen, Saudie Arabie, Pakistan want daar heeft Eelco de moed niet voor omdat Eelco een slappe bange zak hooi is.

 60. Suzanne van den Brink

  De po moet zich diep schamen met die leugenaar bos van rosentaal.

 61. Joop55

  Trump krijgt het moeilijk met speciaal aanklager Mueller, deze neo-fascist mag dan wel gaan janken dat onze onvolprezen po zo links als de neten is, zijn kkk-blogje Breitbart krijgt steeds minder visitors.

 62. Suzanne van den Brink

  @ joop 55 jaar oud, Ben je nog zo zuur boos? dat TRUMP TOCH gewonnen heeft van kinderlokker hillary ook wel Killary genoemd? ben je zeker nog zuurder over de Brexit, de zege der Italianen, Polen ,Hongarije ,vicegrad landen, Tsjechië, denemarken,etc??? Wat zal jij een moeilijk leventje lijden . LIJDEN! hihi, WEN er maar aan lozertje……

 63. Oliveira

  Trump houdt de gevestigde orde een spiegel voor en dat wordt niet op prijs gesteld.

  De Clintons zijn bagger, hele vieze leugenachtige bagger, Obama heeft ook niets betekenisvol gedaan, de armoede werd alleen maar groter.

 64. Mr. Theo

  Bosch van Rosenthal … linkse NPO griezel!!!

 65. Jojo

  Eelco Bosch van Rosenthal is mijn J00dse held.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.