Marieke Elsinga denkt dat Q prima naast Boulevard kan

Marieke Elsinga denkt dat ze het dagelijks presenteren van de ochtendshow van Qmusic (6.00 tot 9.00 uur) prima kan combineren met haar werk voor RTL Boulevard (18.35 tot 19.30 uur). Dat heeft de presentatrice gezegd in de showrubriek en in het AD. Hoewel Elsinga het belangrijkste programma van Qmusic gaat maken, heeft die show niet haar volle aandacht. Ze blijft daarnaast immers items voor Boulevard maken. “Ik wil het gewoon helemaal combineren met mijn televisiewerk.

Ze vertelt in het AD: “Natuurlijk is de ochtendshow enorm vroeg, maar dat geeft me ook de ruimte om later op de dag televisiewerk te kunnen doen. Mijn werk bij RTL Boulevard leent zich daar uitstekend voor en vanuit Qmusic krijg ik de ruimte om ook andere, eventueel buitenlandse, producties voor RTL te blijven doen.

Elsinga krijgt nu wel een héél volle agenda. “Het wordt een totaal ander ritme: vroeg erin, vroeg eruit. Nu sport ik bijvoorbeeld vaak in de ochtend. Dat zal ik moeten verplaatsen naar de middag of avond.”

Ik ben dol op etentjes en wijntjes, ook op een gewone dinsdagavond, dat zal heus minder moeten. Het zijn allemaal nieuwe uitdagingen die ik graag aanga.”

Ze heeft heel veel vertrouwen in het nieuwe duoschap met Mattie Valk, voegt ze toe in Boulevard. “Het allitereert lekker, hè, Mattie & Marieke? Het klinkt gewoon alleen al goed en het is echt een soort stoute droom die de afgelopen maanden is ontstaan.”

Het is bijna alsof ik soms een beetje verliefd ben op Mattie, want als we aan het appen zijn moet ik lachen in de trein enzo. We zijn echt maatjes, maar we verschillen ook heel erg. Ik denk dat dat als radioduo ook heel belangrijk is.

Lees ook: ‘Waarom stopt Qmusic niet gewoon met Mattie?’ (vandaag)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen