Ronnie Flex woest op PowNed-ster: ‘Domme racist!’

Ronnie Flex is ongelooflijk boos op PowNed-verslaggever Dennis Schouten, vanwege zijn nieuwe filmpje waarin hij het idee om een standbeeld van de rapper te maken op de hak neemt. Dat is te lezen op sociale media. Schouten ondervraagt oudere mensen uit Flex’ geboorteplaats wat zij van het idee vinden en leest daarbij teksten van Flex voor. Veel verder gaat het filmpje niet, maar om de een of andere reden is Flex – die ook al niet kon lachen om De TV Kantine – er heel boos over.

Flex laat een boze reactie achter op Schoutens socialmediapagina: “Hoop je ooit te ontmoeten jij racistische doorgedraaide oelewapper bezem hoofd. Bet u wont say shit.

Schouten reageert gelaten: “Leuk! Een lieve reactie van Ronnie Flex gekregen over mijn filmpje over zijn standbeeld van vandaag!

Maar waar is Flex nou eigenlijk zo boos over? Het blijkt dat hij het niet leuk vindt dat Schouten zijn songteksten heeft voorgelezen, omdat in die teksten het woord ‘nigger’ zit. En dat woord mag Flex zelf wel uitspreken, maar Schouten niet, vindt hij.

Flex: “Fok PowNed…. domme racisten en zeg tegen die rare mafketel om het woord “nigger” een keer te zeggen in mijn bijzijn.. ik kijk er naar uit 😉. FUCK POWNED.. Woord vanuit WAKANDA 🙅🏿‍♂️

De helft zijn niet eens mijn teksten maar goed.. en ze weten welke teksten ze kiezen. Laat ze wat van Remi uitleggen dan.

Het filmpje ziet u hier:

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen