Ronnie Flex woest op PowNed-ster: ‘Domme racist!’

Geplaatst op Thu 05 Apr 2018 om 12:00

Ronnie Flex is ongelooflijk boos op PowNed-verslaggever Dennis Schouten, vanwege zijn nieuwe filmpje waarin hij het idee om een standbeeld van de rapper te maken op de hak neemt. Dat is te lezen op sociale media. Schouten ondervraagt oudere mensen uit Flex’ geboorteplaats wat zij van het idee vinden en leest daarbij teksten van Flex voor. Veel verder gaat het filmpje niet, maar om de een of andere reden is Flex – die ook al niet kon lachen om De TV Kantine – er heel boos over.

Flex laat een boze reactie achter op Schoutens socialmediapagina: “Hoop je ooit te ontmoeten jij racistische doorgedraaide oelewapper bezem hoofd. Bet u wont say shit.

Schouten reageert gelaten: “Leuk! Een lieve reactie van Ronnie Flex gekregen over mijn filmpje over zijn standbeeld van vandaag!

Maar waar is Flex nou eigenlijk zo boos over? Het blijkt dat hij het niet leuk vindt dat Schouten zijn songteksten heeft voorgelezen, omdat in die teksten het woord ‘nigger’ zit. En dat woord mag Flex zelf wel uitspreken, maar Schouten niet, vindt hij.

Flex: “Fok PowNed…. domme racisten en zeg tegen die rare mafketel om het woord “nigger” een keer te zeggen in mijn bijzijn.. ik kijk er naar uit 😉. FUCK POWNED.. Woord vanuit WAKANDA 🙅🏿‍♂️

De helft zijn niet eens mijn teksten maar goed.. en ze weten welke teksten ze kiezen. Laat ze wat van Remi uitleggen dan.

Het filmpje ziet u hier:

Foto: PowNed
48 Reacties op “Ronnie Flex woest op PowNed-ster: ‘Domme racist!’”


 1. dynamische dennis

  Bet u wont say shit?

  Spreekt deze aap geen Nederlands?

 2. Peter

  Ronnie Flex zeikerig over het paard getilde schijtrapper

 3. Rooie Ruud

  De Heer flex discrimineert dus. Immers, een ander mag iets niet van de heer flex, sec omdat de ander een ander pigment heeft. Dus ook is het racisme. Bedankt mijnheer flex.

 4. Sean

  Waarom haalt hij Black Panther we opeens bij?

 5. ArnieAlberts

  Ronnie, jij bent zelf een brutale aap.

 6. scott_0

  Echt Flex is die allochtoon niet

 7. achtmet

  ff op You Tube gekeken en dat heerschap bewonderd ! Totaal door geblowd en bruin en wit gesnoven figuur. En dat zou een standbeeld krijgen ? Het enige dat die junk nodig heeft is een opvangplek bij zijn soortgenoten

 8. Curryworst

  Dus alleen een ne g er mag ni k ker zeggen?

 9. Clio

  Powned is sowieso voor racistische T0kkies.

 10. Mike

  Ronnie Flex spoort niet

 11. Rutger

  Powned heeft weleens sterkere items gedraaid, maar neemt niet weg dat Flex een nogal kansloze karikatuur is op de gemiddelde, hardwerkende Capelle aan de IJsselaar.

 12. whocares

  Ronnie Flex is totaal onbekend met het fenomeen zelfspot

 13. Kaa

  Die dame van 90 is echt geweldig! Start liever een petitie voor een standbeeld voor haar, dan teken ik meteen.

 14. M. Zwartjes

  Ronnie Flex wtf die hufter heet een IQ van een bitterbal. Wat is die jongen dom zeg.

 15. Peter Vandermeersch

  Mijn zoon zat tot de 4e klas mavo bij Dennis in de klas. (nijn zoon slaagde Dennis zakte) Algemeen bekend was toen dat hij nog in zijn bed plaste. Niks mis mee hoor kan gebeuren. Maar of je zoiets later verwerken kan? Ik weet het niet.

 16. Momo

  Ronnie heeft niet eens door dat hij zelf een racist is. Kansloos figuur.

 17. Ray

  Ronnie Flex is een zeer overtuigend bewijs dat drank en drugs niet goed voor je zijn.

 18. Jeffrey

  Word nu toch echt wel racisme moe hoor. Telkens weer mensen, die alles uit de context halen om iemand als racist te bestempelen. Die Sylvana, Nashrin, Ronnie Flex en alles wat daarbij hoort moeten gewoon terug naar hun eigen land, want ze horen hier gewoon niet.

 19. Vrede

  Via social media gedraagt hij zich als een gangster rapper maar als hij in contact met mensen zoals in Expeditie Robinson is het net een verlegen autist.

 20. Gebruikert

  Ronnie flex moet wat aan die lampenkap doen op z’n kop. En die simpele deuntjes die hij produceert kan een kleuter ook wel maken. Maarja zielig natuurlijk want etnische minderheid dus geeft men hem maar fame, en vervolgens alsnog door huilen bij dit soort kleinigheidjes

 21. Jaap

  Het was een leuk item.
  Erg overdreven reaktie van Flex, valt me heel erg van hem tegen.

 22. david

  Wat wil Ronnie doen dan? Hij weegt 50 kilo….

 23. Edwin M

  Gaat Ronnie Flex die eruit ziet als een jarenlange drugsverslaafde met rare fratsen nu ook oordelen over het uiterlijk van deze gezonde knappe kerel Dennis? Dit krijg je ervan als je van die typetjes zoals Ronnie Flex en Lil Kleine zoveel aandacht geeft. Alleen maar ellende. Een tip aan die Ronnie, als je nou goed je best gaat doen in de maatschappij en wat kan incasseren wordt je wellicht ooit nog Ronnie Flexibel genoemd.

 24. R.Flex

  Wat jij praten man, ik ga grote broer halen en ga familie halen voor allemaal jullie.

 25. Japie

  Niet erg flexibel die lelijke Ronnie.

 26. blanke man

  de haat op blank word door deze rapper wel erg gevoed,
  waarom mogen wij geen neger zeggen? [maak ik zelf wel uit ]
  veel negers en getinten hebben last van een minderwaardigheidscomplex,
  ik snap t niet, waar maak je je druk om,
  ze zouden t willen, maar een neger word NOOIT een blanke,
  en een blanke word nooit een oost Aziaat,
  en een dikke dame uit de SAHELlanden zal nooit zo slank worden als een koreaanje
  dus hou op met dat gezeur, en ga wat nuttigs doen,

 27. Karel

  Ronnie heeft een grote bakkes maar als het er op.aan komt schijt hij zeveb kleuren stront

 28. Bart

  Ja ja! Daar komt dan eindelijk de ware aard van Ronnie Flex naar boven.
  Deze mensen horen hier niet.

 29. Dommie Flex

  Ken Ronnie alleen van gejammer in de media over zijn zogenaamde wietverslaving, de Shandy onder de drugssoorten.

  #pussyrapper

 30. kijkbuis

  Wie is Ronnie Flex ? Nooit van gehoord.

 31. Daniel

  Geen jager geen ne g er.

 32. Ray

  Vrijwel alle rappers zijn domme kneusjes. Inderdaad, een bevooroordeelde generalisatie, maar ze doen niet erg hun best om het tegendeel te bewijzen.

 33. tammer

  Dat ie een geniale Nederlandstalige artiest is die totaal verdiend multi miljonair is geworden staat buiten kijf. 66 hits, 480 miljoen views en 300 optredens, het zij hem gegund. Maar Ronnie is tevens een lichtgeraakte inconsequente romanticus. Iedereen likt zijn voeten, maar meneer is nog steeds boos dat zijn blanke vader hem als peuter ooit in de steek heeft gelaten. Ipv te hunkeren naar erkenning kan ie beter zijn euroos tellen en zich wa

 34. @Clio

  Hoe gaat ook al weer bij dat internationale bedrijf waar je werkt? Gaat weer druk worden zo rond een uur of 6.

 35. Peter R de Fries

  Ronnie moet eens wat minder klooien met zijn medicatie.

 36. Kamikaze

  @Ray

  Positieve uitzondering zijn de jongens van (het voormalige) Opgezwolle.

 37. Joop Stronthoop

  Wat is hier precies racistisch aan? Ronnie haat Pownews gewoon en komt dan met allemaal aantijgingen en verwijten die nergens op gebaseerd zijn. Kon ook al niet lachen om het persiflage van hem en Maan bij de TV Kantine. Deze jongen heeft totaal geen zelfspot, ziet overal racisme in en de autotune is zijn grote vriend.

 38. aammehoela

  Moet deze gozer volgend seizoen The Voice doen. Kijkcijfers zullen wel gaan instorten dan, denk ik.

 39. Ano Nymous

  Waarom moet zo’n prutser als Ronnie Flex een standbeeld krijgen? Dat is voor mensen die wat betekent voor de maatschappij.
  Dit figuur is niks anders dan een hype met weinig muzikaal talent. Zijn hitjes komen met name door studiotechnieken…

 40. zwarte-piet

  Hij moet eens van de L S D af deze minkukel. Of juist meer zodat we eindelijk van hem af zijn. Met z’n dránk en dr-ug-s, als iemand zijn m uil moet houden is het dit misluk-te stuk vr-eten wel. Ipv een standbeeld zou ik gaan voor de goedkope oplossing, kog-eltje en doorrrrrrrrr

 41. L.

  Dan komt ineens de ware aard van Ronnie Flex naar boven. Het masker gaat af. Hopelijk wordt dit omhoog gevallen rappertje steeds minder serieus genomen. Bah!

 42. Stefan

  Een standbeeld voor Ronnie Flex? Ik mag hopen dat het hier om een zieke 1-aprilgrap gaat? Waarom moeten we talentloze mensen in Nederland toch altijd op een voetstuk plaatsen? En waarom kunnen ze zo slecht tegen kritiek op de bagger die ze maken?

  De songteksten van Ronnie Flex en consorten grenzen aan het zwakbegaafde; een gemiddelde leerling in groep 7 van de basisschool schrijft zinnen met minder taalfouten en woorden die beter rijmen.

  En de opmerkingen over het uitspreken van het woord “nigger” zijn totaal bezopen; het toont prima aan wie hier de ware racist is: Ronnie Flex. Sowieso is het gebruik van de term “nigga” in hiphop-nummers ziekelijk. Het barst van de muzikaal talentloze rappers met een obsessie voor de eigen huidskleur.

 43. Dokus

  Mens. Hond. Rat. Kakkerlak. Oorworm. Hoofdluis. Bedwants. Ronnie Flex.

 44. Pek

  Dat kleuters zijn teksten nazingen en het woordgebruik overnemen is veel erger dan Dennis zijn repo. Was Lou Bandy er nog maar om deze vlegel te overstemmen.

 45. joop

  Flex moet eens een keer een ander merk of soort snuif lijm gebruiken zodat hij minder wartaal uitkraamt.

 46. Rita

  Pownews is sws een ranzige zender dus ik zou er niet teveel aandacht aan besteden.

 47. LD

  WAKANDA! 😂 ik ga stuk

 48. Mike

  Ronnie Flex? Was dat niet die mafklapper met een palmboom op z’n hoofd? Wakanda moet je me even uitleggen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.