Giel en Veronica trekken Frank Evenblij aan als expert

Frank Evenblij is voortaan iedere maandagochtend te horen in de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. De presentator verzorgt dan rond 08.45 uur de wekelijkse sportupdate in de show. Dat heeft de Talpa-zender zojuist laten weten. Evenblij gaat in zijn sportcolumn op de radio op eigen wijze alle hoogtepunten van het afgelopen sportweekend bespreken. “We zijn ontzettend blij met Frank als vaste sportdeskundige van de Veronica Ochtendshow“, laat Beelen weten.

De radio-dj vervolgt: “Hij zorgt er met de sportupdate voor dat zelfs ik sport leuk vind. Alle zin en onzin van het sportweekend vat hij in een paar minuten samen, echt helemaal top.”

Frank Evenblij heeft er zin in: ”Giel en ik kennen elkaar al heel lang. Toen ik gevraagd werd voor de sportupdate heb ik direct ‘ja’ gezegd. Het is geweldig om de week te beginnen bij Veronica met een update van het mooiste sportnieuws.

Bekijk hier beelden van de sportupdate met Frank Evenblij.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen