Maan de Steenwinkel aanvaardt excuses Frank Dane

Maan de Steenwinkel vindt het heftig dat er zondag opeens ophef is ontstaan over de piemelgrap die drie weken geleden bij haar werd uitgehaald door dj Frank Dane op Talpa-zender Radio 538. Dat zegt de zangeres, die een platencontract heeft bij Talpa’s 8Ball Music, op Instagram. De Steenwinkel, die vanmiddag na 12.00 uur een reactie geeft in Dane’s show, heeft dit zelf al naast haar neergelegd. “Ik vind het heel heftig om te zien wat voor een ophef er is ontstaan over het incident bij 538“, zegt ze.

Ze vindt het nog steeds niet grappig. “Het streakervoorval heeft me intens laten schrikken en was een totaal misplaatste en vreselijk stomme grap. Ik heb me er heel rot over gevoeld, maar het is inmiddels drie weken geleden en ik heb het, na meerdere malen excuses van Frank en zijn team, afgesloten.”

De Steenwinkel is verder gegaan. “Excuses aanvaard en nu weer focussen op m’n allereerste eigen clubtour, waar al m’n positieve energie naartoe gaat, want muziek maken blijft het mooiste wat er is.”

Lees ook: Radio 538 onder vuur om piemelgrap bij Maan (vanochtend)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen