Ellen ten Damme ergert zich aan 100% NL

Zangeres Ellen ten Damme deelt een flinke sneer uit aan radiozender 100% NL. Ze vindt dat de playlist compleet gevuld wordt door allemaal neppige artiesten. Dat geeft ze vandaag aan in het AD. Ten Damme kan er niet naar luisteren. “Al die wannabe Borsato’s en wannabe Hazessen. Je hoeft radiozender 100 % NL maar even aan te zetten of er komen er wel een paar voorbij. Ver-schrik-ke-lijk! Van die halfbakken teksten die nergens over gaan en je ziet hun poses er al bij“, vertelt ze.

Die wannabe’s mogen van Ten Damme allemaal ‘met pek en veren’ het land uit. “Allemaal veel te krampachtig, ze willen te graag.

Wie mag er van Ten Damme wél een standbeeld verdienen? “Een dichter als Bertolt Brecht of grote componisten als Mahler, Mozart of Bach.

Mensen die in de historie tijdloos mooie dingen hebben gemaakt. Dat zijn de échte blijvertjes, ook als ze er niet meer zijn.”

En wat is haar guilty pleasure? “Mariah Carey. Ik doe een impressie van haar op toneel, met die vocale gymnastiek van haar. Ik doe het met een knipoog, maar vind het nog leuk ook.

Het AD-interview met Ellen ten Damme kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen