RTL 5 vertoont Robinson-finale ook in Pathé Tuschinski

Fans van Expeditie Robinson kunnen de finale dit jaar groter dan ooit beleven. De ontknoping wordt namelijk ook live vertoond in drie Pathé-bioscopen in Nederland, waaronder het beroemde Tuschinski in Amsterdam. Dat heeft RTL 5 vandaag laten weten. Naast Tuschinski doen ook Pathé CineMec in Utrecht en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam mee. In elke bioscoop zal één finalist en één van de presentatoren aanwezig zijn: Dennis Weening, Nicolette Kluijver of Luuk Ikink.

Welke finalist en presentator in en welke bios zit, blijft tot de dag van de finale geheim. Wél kan RTL 5 elke Pathé-bezoeker een megagroot scherm, het beste geluid, exclusieve prijzen en nog nooit eerder vertoond backstagemateriaal beloven.

Met nog vier afleveringen te gaan komt de ontknoping van seizoen 18 steeds dichterbij. De kampen werden ook dit seizoen bevolkt door strijdlustige, fysiek sterke en tactisch gewapende VIPS én vier onbekende Nederlanders die zich bewezen als echte survivors. Gaat Kaj, Shelly, Niels, Roeland, Soundos, Herold of Carlos er met de titel ‘Last Man Standing’ vandoor?

De Robinson-finale begint op donderdag 21 december om 20.30 uur op RTL 5. Het bioscoopprogramma, dat 17,50 euro per kaartje kost, begint een uur eerder. Kaartjes kunt u hier kopen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen