Twan Huys onthult gasten herfstserie College Tour

Twan Huys heeft de eerste drie gasten van het herfstseizoen van College Tour bekendgemaakt. Er zitten geen zware criminelen tussen. Dat was vanochtend te horen in Ekdom in de Ochtend op NPO Radio 2. Het gaat om wielrenner Tom Dumoulin, natuurfotograaf Frans Lanting en activiste Naomi Klein. De laatste drie gasten worden vandaag onthuld op Facebook. “Een tipje van de sluier: het gaat om een komiek, een artiest en een beroemde kok“, zegt een zegsman van de NTR.

Dumoulin is de bekendste gast van het trio. 2017 is zijn jaar. “Hij won de Giro d’Italia en werd wereldkampioen wielrennen tijdens de individuele tijdrit in het Noorse Bergen. En alsof het nog niet genoeg was, werd hij ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en tot Limburger van Verdienste. In College Tour blikt de vlinder van Maastricht terug op het meest succesvolle jaar van zijn carrière tot nu toe.”

De interviews met Dumoulin, Lanting en Klein worden opgenomen in respectievelijk Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. De uitzendingen zijn op 1 december, 10 november en 17 november op NPO 3.

In College Tour mag een zaal vol studenten vragen stellen aan een bekende professional. Zo waren in het verleden onder meer Mark Rutte en Willem Holleeder te gast.

Foto: NOS

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen