Geluid van Qmusic nog nooit zoveel waard geweest

Geplaatst op Tue 10 Oct 2017 om 18:27

Het Geluid, een van de bekendste spellen van de Nederlandse radio, is nog nooit zoveel waard geweest als nu. Dat heeft Qmusic zojuist laten weten. De huidige editie van Het Geluid loopt al sinds 1 augustus, maar nog niemand heeft geraden wat het geluid is. Bij ieder fout antwoord gaat de jackpot omhoog en die is nu opgelopen tot een recordhoogte. “Vandaag na het antwoord om 17.30 uur bereikte Het Geluid een nieuw recordbedrag en wel van 63.600 euro belastingvrij!

Het vorige record werd in 2011 genoteerd. Toen vestigde Mario Ploeger het record van 63.500 euro door aan te geven dat Het Geluid ‘een telefoon in een beschermhoesje klikken’ was.

Het huidige geluid, dat te horen is op de website van Qmusic, is nog níet geraden. Antwoorden die tot nu toe zijn gegeven, en dus fout waren, waren onder meer ‘het opendraaien van een nieuwe pot chocoladepasta’ en ‘het indrukken van eiersnijder als er een ei in zit’.

Andere foute antwoorden waren ‘het laatste cijfer van het cijferslot draaien waarna de slotjes opengaan’ en ‘het doordraaien van een rolodex’.

Mensen die zich hebben aangemeld om mee te doen aan het radiospel maken tussen 7.00 en 19.00 uur ieder uur kans om gebeld te worden en mee te spelen als kandidaat op de radio.

Foto: Qmusic
5 Reacties op “Geluid van Qmusic nog nooit zoveel waard geweest”


 1. OMG

  Ze zullen wel moeten, in de negatieve spiraal waarin Q zit, moeten ze aanpakken… Vol inzetten op dit soort acties, weer een auto invriezen etc. Spraakmakende acties!

 2. Pieter

  Als minder mensen luisteren wordt het minder snel geraden;). Maar is er ook maar iemand die deze doorzichtige en verkrampte publiciteitsstunt gelooft? Mattie jaagt meer luisteraars weg dan dat deze stunt oplevert. Op zich een creatieve manier om het marketingbudget uit te geven maar Q kiest er natuurlijk zelf voor om juiste antwoorden zo lang als wenselijk uit de ether te houden.

 3. Fox Mulder

  Q met de naaier Mattie is Qlote.

 4. voorspelbaar

  Goh, wat een reuze originele reactie Fox Mulder, die hadden we nog nooit gehoord hier!

 5. Momo

  Hartstikke nep allemaal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.