Geluid van Qmusic nog nooit zoveel waard geweest

Het Geluid, een van de bekendste spellen van de Nederlandse radio, is nog nooit zoveel waard geweest als nu. Dat heeft Qmusic zojuist laten weten. De huidige editie van Het Geluid loopt al sinds 1 augustus, maar nog niemand heeft geraden wat het geluid is. Bij ieder fout antwoord gaat de jackpot omhoog en die is nu opgelopen tot een recordhoogte. “Vandaag na het antwoord om 17.30 uur bereikte Het Geluid een nieuw recordbedrag en wel van 63.600 euro belastingvrij!

Het vorige record werd in 2011 genoteerd. Toen vestigde Mario Ploeger het record van 63.500 euro door aan te geven dat Het Geluid ‘een telefoon in een beschermhoesje klikken’ was.

Het huidige geluid, dat te horen is op de website van Qmusic, is nog níet geraden. Antwoorden die tot nu toe zijn gegeven, en dus fout waren, waren onder meer ‘het opendraaien van een nieuwe pot chocoladepasta’ en ‘het indrukken van eiersnijder als er een ei in zit’.

Andere foute antwoorden waren ‘het laatste cijfer van het cijferslot draaien waarna de slotjes opengaan’ en ‘het doordraaien van een rolodex’.

Mensen die zich hebben aangemeld om mee te doen aan het radiospel maken tussen 7.00 en 19.00 uur ieder uur kans om gebeld te worden en mee te spelen als kandidaat op de radio.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen