Nieuw PowNed-talent onder vuur: ‘Stem als cirkelzaag’

Het PowNews krijgt flink wat kritiek te verduren over de nieuwe verslaggever die het programma heeft aangenomen. Kijkers vinden dat zijn stem lijkt op een cirkelzaag en daarom erg onprettig in het gehoor ligt. Dat blijkt uit reacties op zijn nieuwste verslag. Negen van de tien reacties op het item gaat over de stem van de reporter. “Vroeger moest één van de voorwaarden zijn om een goede stem te bezitten, wanneer je een baan bij een tv-station ambieerden“, zegt de verbaasde kijker Cris.

Cris vindt dit zelfs voor PowNed geen niveau. “Nu weet ik ook wel dat PowNed inmiddels is afgezakt tot een bedenkelijk niveau, gezien de gereduceerde zendtijd op de ‘echte’ tv, maar ik blijf zeggen: dit slaat werkelijk alles; eruit met die gozer!

Buul dacht aanvankelijk dat hij zijn klusapparatuur nog aan had staan. “Ik dacht eerst dat ik mijn slijptol nog aan had staan, klikte ik gewoon een filmpje van Powned aan, blijkbaar.

Gijs vraagt zich af of hij nog wel onbezorgd naar filmpjes van PowNed kan blijven kijken. “Deze reporter heeft een enorm irritante stem die mijn trommelvliezen kapotmaakt“, meent hij.

Anderen denken dat de verslaggever te veel rookt en mensen met medische kennis raden hem Trachitol aan.

Toevallig kwam het nieuwste PowNews-verslag van deze verslaggever gisteren aan bod in Pauw. “Die verslaggever is een soort Vindicat-verslaggever“, merkte Jeroen Pauw op. En Jort Kelder: “Hij heeft inderdaad wel een biertje op denk ik, ja.

Oordeelt u zelf:

Foto: PowNews

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen