Dionne Stax beet vaak op tong tijdens Stax-Tan-rel

Dionne Stax heeft tijdens de mediarel over haar verhouding met Humberto Tan vaak op haar tong gebeten. Dat vertelde de NOS-presentatrice maandagavond in RTL Boulevard. Stax liet zich voor de start van haar programma Lady Di & Dionne interviewen door Weekend-baas Marc van der Linden, die uiteraard ook over haar affaire met Tan begon. “Ik heb daar zo min mogelijk aandacht aan proberen te besteden. Ik heb me de afgelopen maanden vooral op mijn werk gericht en aan deze serie.”

Wél wilde Stax kwijt dat ze zich heeft verbaasd over de berichtgeving. “Ik ben meerdere malen wel in de bladen beschreven natuurlijk en zonder daar al te veel over te zeggen: ik heb heel vaak op mijn tong gebeten en ook gedacht van: jeetje, wordt dit echt geschreven? Mijn god zeg. Dat is natuurlijk heel heftig. Dan moet je nagaan hoe Diana dat wel niet ervaren heeft.

Dat ze uitgerekend tijdens de mediarel een serie maakte over een vrouw die ook erg veel last heeft gehad van de pers, Lady Di, was een groot toeval. “Dat viel heel gek opvallend samen.”

Of ze daadwerkelijk het huwelijk van Tan kapot wilde maken, heeft ze niet bevestigd of ontkend. Ze deed alleen uitspraken over de impact van de rel zelf.

Lady Di & Dionne begint vanavond om 21.10 uur op NPO 2.

Foto: Anwar Hussein

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen