Plopkap PowNed moet het wederom ontgelden

Het geweld tegen de roze plopkap van het PowNews wordt steeds groter. Nadat hij eerder deze maand werd afgepakt door een taxironselaar op Schiphol, is hij gisteren op de grond gesmeten door een krakersvrouwtje in Amsterdam. Dat is te zien op het YouTube-kanaal van PowNed. Presentatrice Charlotte Pieters had in eerste instantie nog een heel redelijk gesprek met de vrouw in kwestie, totdat ze de plopkap zag. “O ben jij van PowNed? Ik ben klaar. Ga je ons belachelijk maken of zo?

Daarna ging Pieters andere mensen interviewen, totdat de mevrouw ineens weer schreeuwend in beeld kwam. “Flikker ze de gracht in“, riep ze.

Pieters besloot om verhaal te gaan halen. “Mevrouw, waarom wilt u ons de gracht in flikkeren?

De mevrouw beantwoordde dat met het geweld tegen de roze plopkap. Die trok ze van de microfoon af en gooide ze tegen een gebouw. Daarna viel deze op de grond. “Gaat u die ook opruimen voor mij?“, vroeg Pieters.

De boze mevrouw deed dat niet, maar kwam met een ander dreigement. “Ik heb Filmacademie gedaan. Ik kan ook camera’s kapotmaken als het moet, hoor. Donder op met je camera.”

Buiten alumni van de Filmacademie om is het nog altijd een groot raadsel hoe je camera’s kapot kunt maken.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen