Mattie & Wietze: ‘Ja, er is interesse in ons’

Het Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager bevestigt dat er interesse is van een andere radiozender. Ze hebben het echter ook naar hun zin bij Qmusic. Dat hebben ze laten weten voor de camera van RTL Boulevard. Valk en De Jager stonden vandaag diverse media te woord vanwege hun radio-actie Mattie & Wietze Geboeid, maar helaas voor Qmusic gaat het tijdens die interviews vooral over de concurrent: Talpa Radio. Die wil Mattie & Wietze namelijk in huis halen, naar verluidt voor Sky Radio.

Ook Bridget Maasland van RTL Boulevard was vanochtend bij het moment waarop Mattie en Wietze aan elkaar vast werden geboeid. “En dan volgend jaar bij Sky Radio?“, vroeg ze plotseling.

Valk: “Waar komt die nou in één keer vandaan? Wat is de vraag?

Maasland: “Gaan jullie hier blijven bij Q?

Valk: “We hebben nu een overeenkomst met Qmusic.”

Maasland: “Voor hoe lang?

Valk: “Voor onbepaalde tijd.”

Maasland: “O, echt waar? Dat geef je ook niet zomaar op.”

De Jager: “Nee, zeker niet.”

Valk: “Ja, er is interesse vanuit een ander radiostation, maar we zijn nu bij in dienst bij Qmusic en we maken hier met veel plezier ons radioprogramma.”

Het nieuws over de interesse van Talpa Radio in Mattie & Wietze lekte vorige week uit, omdat Mattie & Wietze een rondleiding kregen in het pand van Talpa Radio.

Bij het ANP zeggen ze daarover: “Het is wel mooi dat er zo’n hectiek ontstaat maar ja, weet je, radioland is klein. Het was leuk om te zien hoe ze daar werken. Het was gewoon een rondleiding en voor de rest: we hebben gewoon een overeenkomst met Q.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen