Muziekbaas Qmusic wordt zendermanager SLAM

Qmusic’s muziekdirecteur Anton van Lieshout maakt de overstap naar de concurrent. Hij gaat aan de slag als zendermanager van SLAM. Dat heeft de radiozender laten weten. Van Lieshout gaat in mei aan de slag. Hij laat weten erg veel zin te hebben in de nieuwe uitdaging. “Na ruim tien jaar gewerkt te hebben bij Qmusic als onder andere Music Director is het fantastisch om deze  nieuwe stap te zetten. SLAM! is een stoer en succesvol radiostation met een geweldige potentie“, zegt hij.

De muziek van SLAM! wordt steeds populairder, meent Van Lieshout. “Ik heb er zin in om samen met het SLAM! team dit mooie radiostation de komende jaren verder uit te bouwen.

Carlo de Boer, algemeen directeur van SLAM!, is blij. “Met de komst van Anton krijgen we er een echte radiokenner en een leuke collega bij. Anton volgt Martijn La Grouw op, die op dit moment een dubbele functie vervult bij SLAM! als Station Manager en DJ.”

Martijn gaat zich op eigen verzoek weer volledig focussen op het maken van radioprogramma’s bij SLAM!

SLAM! vormt sinds kort een radiogroep met 100% NL. Het station werd vorig jaar ingeruild voor Radio 10, nu een Talpa-zender.

Foto: SLAM!

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen