Jesse Klaver woest op Netflix: ‘Misschien zeg ik op’

Jesse Klaver heeft het even helemaal gehad met Netflix. De GroenLinks-ster wil na een dagje politiek altijd even lekker bingewatchen, maar dat zit de populaire videodienst nu gewoon tegen te werken. Dat vertelt de politiek leider in VARAgids. Klaver is een teleurgestelde abonnee. “Helaas hebben ze bij Netflix nu bedacht dat ze series niet meer in een keer beschikbaar stellen maar elke week een aflevering. Zo waardeloos dat ik overweeg het abonnement op te zeggen. Schandalig.”

Het maakt duidelijk hoe verslingerd Klaver is aan series. “Als ik thuis kom, schuif ik aan, want ik houd van lekker simpele tv. CSI en Netflixseries als Designated Survivor en Shooter. Ik ben de hele dag zo functioneel bezig dat ik niet meer wil nadenken als ik thuiskom. Dan moet de motor even uit.

Op de gewone tv kijkt hij vooral actualiteiten. “Nieuwsuur zie ik vaak vanwege mijn werk. Late Night kijkt heel lekker weg door de luchtigheid die er in zit. Meer easy going. Maar bij Pauw ben ik bang om iets te missen, daar kan iets heel verrassends inzitten.

En verder? “Ik vind Voetbal Inside en Studio Voetbal heel leuk. Maar zodra ik zit te kijken, krijg ik direct commentaar van mijn geliefde: ‘Je gaat toch niet dit programma kijken’“, besluit hij in de gids (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen