Sylvana voor het eerst sinds Artikel 1-rel weer op tv

Oud-tv-ster Sylvana Simons is vandaag voor het eerst sinds de rel over de naam van haar nieuwe politieke partij Artikel 1 weer op tv. Ze is om 17.40 uur te gast in de talkshow De Nieuwe Maan op NPO 2. Dat heeft omroep NTR laten weten. Anti-discriminatieloket Artikel 1 Midden-Nederland riep Simons deze week via omroep WNL op om de naam van haar partij te veranderen. Daar heeft ze geen gehoor aan gegeven. Sterker nog: vanmiddag promoot ze Artikel 1 weer op de nationale tv.

Omroep NTR kondigt aan: “Met haar stap naar politieke partij DENK zorgde Sylvana Simons voor veel opschudding. De rust was nog niet wedergekeerd of ze stapte uit haar partij en begon voor zichzelf. Met haar partij Artikel 1 doet ze 15 maart mee met de Tweede Kamer verkiezingen. Wat beoogt ze te bereiken met haar eigen partij?

Tot slot wordt het nieuwe EO-programma Rot Op Met Je Religie besproken. Een jood, moslim, twee christenen en twee atheïsten, samen in één huis, allen met een uitgesproken mening over religie. Dit is volgens de EO ‘de ultieme religiestress-test’.

De islamitische Safeer, de joodse Sheila en de atheïstische Bryan komen bij ons in de uitzending uitleggen wat de impact van geloof is.

Foto: VARA

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen