Paul Witteman geeft kijktips voor Netflix

Paul Witteman is gek op het kijken naar Netflix-series. Hij heeft er al meerdere gekeken. Dat vertelt de presentator van de VARA in een interview met VARAgids. Witteman kijkt nog steeds veel traditionele tv en dan vooral naar actuele programma’s en talkshows. Maar Netflix strijdt ook om zijn kijkminuten. “Netflix s favoriet. We hebben laatst Narcos afgesloten, geweldig, en Bloodline is ook een aanrader“, zegt de presentator van programma’s als Podium Witteman en Witteman Ontdekt.

Verder zijn het de standaardprogramma’s die op Wittemans tv-menu staan. “Wij kijken bijna altijd naar Nieuwsuur en DWDD, en als het onderwerp ons interesseert ook naar 2Doc. Pauw en Humberto… Ja, als ze een gast hebben die ik wil zien, maar het is aan de late kant – en daar ben ik juist mee gestopt omdat ik er koppijn van kreeg.

Veel informatieve programma’s dus en politiek volg ik op de voet, maar dat moet ook voor mijn werk – ik presenteer nog steeds Buitenhof. Geen ­verrassende lijst programma’s dus“, besluit hij in de gids (via Blendle).

Witteman presenteerde jarenlang samen met Jeroen Pauw de dagelijkse late-night-show Pauw & Witteman, maar hij vond het late tijdstip te vermoeiend worden. Op het laatst werden sommige uitzendingen daarom iets eerder opgenomen.

Foto: VARA

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen