‘Sylvana heeft lynchfilmpje aan zichzelf te danken’

Sylvana Simons heeft het veelbesproken filmpje waarin ze gelyncht aan een boom hangt aan zichzelf te danken. Dat zegt een bewoner van Kudelstaart, het dorp waar de man woont die heeft bekend achter het wanstaltige filmpje te zitten, voor de camera van PowNews. De Kudelstaarter doet uit de doeken waarom hij zijn dorpsgenoot begrijpt. “Alles moet gezegd. Met ‘open vizier’. Soms zou je willen dat dat eigenlijk niet zo was“, reageert televisiester Cornald Maas op Twitter.

Collega-ster Georgina Verbaan houdt zich vooral vast aan de mevrouw uit hetzelfde PowNews-verslag die wél meeleeft met Simons, al is ze het niet met haar eens. “Ik probeer me vast te houden aan die lieve mevrouw met de bril. Want dit is echt heel erg allemaal.

De woeste Kudelstaarter steekt zijn mening niet onder stoelen of banken: “Deze nepnegerin heb het aan zichzelf te wijten. Dat nepfilmpje wat ze gemaakt hebben hier is gewoon de agressie die wij voelen aan de mensen die alles kapot willen maken in Nederland.”

Hij vindt de video niet bedreigend. “Nee, het is gewoon de agressie. Zíj zijn te ver gegaan. Het is geen bedreiging. Ze hebben gewoon d’r kop gepakt op een opgehangen persoon van: ik wens jou dood, want ik ben kwaad, want ik ben opgefokt omdat jij de boel blijft versjteren. Dat zijn mensen die langzamerhand zó de tering aan d’r hebben, omdat ze door blijft gaan met zuigen. Ik vind het satire, absoluut.”

Boos zijn om discriminatie is overdreven, vindt hij. “Moet je eens goed luisteren: alle mensen discrimineren een ander. Als je onvrede hebt en het is een kleurling, dan is het een ‘zwarte’. Iedereen doet dat.”

Natuurlijk heeft ze het aan zichzelf te danken. Kanker op, ga lekker naar Turkije, laat ze oppassen dan dat ze niet verkracht wordt. Daar is ze toch zo’n fan van met dat DENK-DENK? Je wil toch niet zeggen dat het normale politiek is dat mensen de belangen van Erdogan in de Nederlandse regering gaan lopen behartigen?

Als Simons zich niet aanpast, moet ze terug naar haar eigen land, vindt hij. “Dan moeten we iemand als Sylvana eruit schoppen. Dan is het opgelost. Mensen die zich niet aanpassen aan onze cultuur, daar moeten we de papieren van afpakken en terugschoppen naar waar ze vandaan komen.”

Zie het PowNews-verslag:

Foto: PowNews

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen