Coen Swijnenberg: ‘Ik weet niet of mijn penis klein is’

Coen Swijnenberg heeft zich in zijn radioshow uitgelaten over de lengte van zijn geslachtsdeel. Zijn lid niet héél klein, maar of hij boven- of ondergemiddeld is, weet hij niet. Dat heeft de dj gezegd op Radio 538. Swijnenberg besprak in zijn show operaties voor micropenissen. Daar komt hij niet voor in aanmerking. “Ik denk niet dat ik een kleine penis heb, maar ik weet het niet. Ik heb nooit op voetbal gezeten, ik heb nooit onder de douche gestaan met tien andere jongens, dus ik weet het niet.”

De dj heeft geen idee waar hij zichzelf moet rangschikken. “Ik weet dat ik niet een hele kleine penis heb, maar ik weet ook niet of ik een grote heb of niet. Ik weet het niet.”

Samen met collega Sander Lantinga interviewde Swijnenberg een uroloog in opleiding bij het UMC in Groningen die een proefschrift heeft geschreven om mensen met een kleine penis te helpen.

De uroloog gaf aan dat het UMC alleen mensen met een penis die in erectie kleiner is dan 7,5 centimeter opereert. Swijnenberg: “Het is voor het eerst dat ik nu gewoon cijfers hoor. Dat heb ik nog nooit gehoord. Je hoort altijd wel: ‘Ja, 14 centimeter is gemiddeld!’

Volgens de uroloog is 12,5 centimeter in erectie gemiddeld. Swijnenberg: “Stel dat ik een echt kleine penis zou hebben, dan zou ik niet eens naar de dokter durven, denk ik. Dat meen ik echt.

Collega Lantinga liet zich ook uit over zijn geslachtsdeel. “Laat ik heel eerlijk zijn: mijn penis is 6 centimeter. En mijn vrouw vindt dat een beetje te dik“, grapte hij.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen