‘Moeder Mattie Valk wilde Q-tweelingdrama in media’

Foto: Q-MusicPrivé-ster Jan Uriot blijft wroeten in het tweelingdrama van Qmusic-dj Mattie Valk tot de onderste steen boven is. Als de dj blijft zwijgen over de details, dan zoekt hij het zelf wel uit, lijkt Uriot te denken. Vandaag publiceert pagina Privé een verhaal dat is gebaseerd op ‘een bron in zijn woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht’. “Het heeft weinig gescheeld, of Nederland had helemaal nooit geweten van het babybedrog door dj Mattie’s ex-vriendin Kirsten“, gruwelt de showpagina van De Telegraaf.

Kort nadat Valk door een DNA-test ontdekte dat hij niet de vader was van de pasgeboren tweeling van zijn ex-vriendin, was er volgens de ingewijde namelijk eerst een ander publiciteitsplan.

De bron onthult aan Privé dat Valk in eerste instantie alleen op Qmusic bekend wilde maken dat hij en zijn vriendin uit elkaar zouden gaan. Zo kort na de geboorte zou dat tot veel verbazing leiden, maar daar zouden ze dan over zwijgen.

Dat er alsnog een ’plan B’ kwam en dat Mattie tevens anders besloot en over de kwestie openheid van zaken gaf, komt door zijn eigen moeder!”, schrijft Privé.

Moeder Ria Valk (niet te verwarren met de gelijknamige zangeres) had echter geen zin om in haar kringen ‘toneel te blijven spelen’. “Op dwingend advies van zijn moeder heeft Mattie toen verteld hoe de vork in de steel zat”, aldus de bron.

Dat deed Mattie via een open brief op de radio en die heeft voor behoorlijk wat opschudding gezorgd. Nog altijd wordt de zaak veelvuldig besproken in de showmedia.

Uriot sprak deze week zijn teleurstelling uit over het feit dat Valk niet alle details van het tweelingdrama prijsgeeft.

Het Telegraaf-artikel over het Q-babydrama kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen