Ruud de Wild: ‘Qmusic maakt gebruik van babydrama’

Foto: Q-MusicQmusic gebruikt het babydrama van zijn ochtend-dj Mattie Valk om publiciteit te genereren. Dat beweert voormalig Qmusic-dj Ruud de Wild vandaag in het AD. Valk maakte maandag zijn comeback op de radio na een wekenlange afwezigheid. Qmusic spint er garen bij, meent De Wild. “Ze brengen groots dat Mattie de volgende dag weer terugkeert, een uur voor de start van de show wordt het nogmaals getwitterd; het ruikt allemaal zo naar marketing en dat vind ik echt lelijk.”

Enige tijd geleden kwam Valk er achter dat de tweeling van zijn toenmalige vriendin niet van hem bleek te zijn. Hij liet op de radio een boodschap voorlezen. “Die hele voordracht dat hij zijn ex niet gaat haten en dat ‘alles wel weer overgaat’, daar zit gewoon een spindoctor achter”, aldus De Wild.

Het is fake, vindt hij. “Die jongen wordt gestuurd. Ik zeg dit alles omdat ik Mattie zo’n coole gozer vind. Ik snap dat hij vreselijk veel pijn heeft, iemand anders heeft zijn geluk aan diggelen geslagen. Ik hoop echt dat hij hier zonder kleerscheuren uitkomt.”

Qmusic had hem nooit zo lang thuis moeten laten zitten, meent hij. “Dan voorkom je het hele circus dat je nu ziet. Nu blijft het die gozer die geen kinderen kan krijgen en werd belazerd door zijn vrouw. Je hebt de Mattie vóór en de Mattie na de radiostilte.

Het AD-interview met Ruud de Wild kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen