Binnenhalen Coen en Sander werpt vruchten af bij 538

Radio 538 heeft met het binnenhalen van het radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga precies bereikt wat ze wilde bereiken: meer jonge luisteraars in de middaguren. Dat blijkt uit cijfers van Het Nationaal Luister Onderzoek. De Coen en Sander Show scoorde in de recentste meetperiode, januari-februari, een marktaandeel van 24,5 procent in de doelgroep 20- tot 34-jarigen, de hoogste middagscore van 538 in tien jaar tijd. Ze overtreffen daarmee hun voorganger Ruud de Wild.

Radio 538 is erg blij met de hoge score van De Coen en Sander Show in de jonge doelgroep. “Radio 538 wilde Coen en Sander graag aan boord hebben om juist die positie in de doelgroep 20 – 34 jaar te versterken.”

Coen en Sander begonnen medio augustus op Radio 538. Sindsdien is het marktaandeel van de zender in de middag flink gestegen. Rond de feestdagen had 538 last van de traditionele kerstdip.

Een overzicht van de marktaandelen van 3FM en Radio 538 in de doelgroep 20 tot 34 jaar, in de periode januari-februari 2015 tot en met januari-februari 2016.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen