Prem wil Radio 1 vernietigen, maar scoort topcijfers

Geplaatst op Thu 24 Mar 2016 om 9:29

Het was Prem Radhakishuns bedoeling om Radio 1 met zijn nieuwe nachtelijke PowNed-radioprogramma Zwarte Pietpraat naar de afgrond te helpen, maar dat is hem niet gelukt. Dat heeft Radio 1-baas Laurens Borst laten weten in een sms aan Radhakishun, meldt PowNed-baas Dominique Weesie op Twitter. Radhakishun riep in zijn eerste uitzending dat hij Radio 1 0,0 procent marktaandeel wil bezorgen, maar hij blijkt juist topcijfers te scoren. “Ga zo door“, roept Borst hem zelfs op.

Borst is uitermate tevreden. “Ik kan je officieel meedelen dat je over de periode januari-februari 2016 met jouw programma het hoogste marktaandeel hebt gehaald van alle programma’s bij de publieke radio, dus niet alleen van NPO Radio 1.

Radhakishun haalde met zijn programma in de nacht van zondag op maandag tussen 00.00 en 02.00 uur een marktaandeel van 42,7 procent. “Gefeliciteerd Prem. Ga zo door.

Lees ook: Prem en PowNed willen Radio 1 vernietigen (januari)
9 Reacties op “Prem wil Radio 1 vernietigen, maar scoort topcijfers”


 1. Asjemenou

  Correctie: het is Zwarte pRietpraat met een R dus.

 2. Mark

  Triest.

 3. Koen

  Haha

 4. mark

  Prem altijd lachen met die hulp p..t.

 5. Al mijn reactie's worden vastgehouden voor moderatie..

  Prem roept mensen op om te bellen. Als hij ze eenmaal in de uitzending heeft, laat hij ze niet uitspreken en zit ze af te zeiken. Zelf schreeuwt hij alleen maar en iedereen moet weten dat hij z’n zakken alleen maar loopt te vullen. Maar van mij mag hij elke nacht dat tijdslot doen. “Nooit meer slapen” is zo saai.

 6. Menno

  In de radiobranch worden avond- en nachtcijfers niet serieus genomen omdat onderzoeken resultaten na 19:00 onbetrouwbaar zijn.
  Onderzoek gaat nog met schriftelijke rapportjes dat respondenten moeten invullen en opsturen aan het einde van de maand. (heel ouderwets)
  Het aantal respondenten dat ‘s avond en ‘s nachts luistert is zo weinig (enkele honderden, misschien tientallen) dat je geen duidelijke beeld van het luistergedrag kunt vaststellen.

  Luistercijfers gelden alleen voor de uren 07:00 tot en met 19:00

 7. Majan

  Verschrikkelijk radioprogramma. 2 maal gehoord maar nooit meer. Wat een blaaskaak die Prem Radhakishuns en wat een geschreeuw zo tussen 00.00 tot 02.00 uur.

  Prem Radhakishuns is nog erger op de radio dan als op TV.

 8. Anonymous

  Knap gedaan door de zwarte Fidel Castro.

 9. amy

  Weg ermee

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.