Bezuinigingen NPO raken Jörgen Raymann hard

Foto: MAXDe bezuinigingen bij de NPO raken presentator Jörgen Raymann hard. Hij legt zich erbij neer dat hij geen nieuwe Porsche kan kopen. “Ik rijd al vijf jaar in dezelfde auto en dat is prima“, vertelt de tv-ster openhartig in De Telegraaf. Het is wel even wennen voor Raymann. “Financieel was 2015 confronterend. De publieke omroepen bezuinigden en ik kreeg minder programma’s. De financiële stabiliteit wankelde, ook ons huis in Almere staat onder water, er waren schulden op te lossen.

Toch zit hij niet bij de pakken neer. “We zijn er bijna uit. De crisis zorgde er ook voor dat ik vol liefde heb gekeken naar wat ik wel heb. Ik ben al bijna 29 jaar samen met mijn lieve vrouw en soulmate Sheila en het gaat geweldig met onze twee dochters.

De presentator vervolgt: “Niet de tv, niet het theater, maar ons gezin is het belangrijkste wat ik tot nu toe in mijn leven heb bereikt.

Geld staat nu op de tweede plaats bij Raymann. “Op mijn veertigste zat ik op de top van mijn roem, haalde meer dan een flinke omzet. Niet van de buis weg te slaan, het kon niet op.”

Nu kijk ik meer naar binnen, mijn portemonnee is leger, de omzet is de afgelopen drie jaar gehalveerd, maar mijn lach is gepassioneerder.”

Het Telegraaf-interview met Raymann kunt u lezen via Blendle.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen