‘Netflix goed alternatief voor saaie tv-zomer’

Het AD raadt zijn lezers aan om te kiezen voor on demand tv-kijken nu de saaie tv-zomer vol herhalingen is begonnen. Dat is te lezen in de krant. Volgens het AD spelen zenderbazen VOD-diensten in de kaart met hun zomerschema. “Verzucht u deze weken ook regelmatig: hè, weer niets op televisie vanavond? Hilversum viert vakantie en dus krijgen we herhaling op herhaling. Misschien wordt het tijd voor een video on demand-abonnement en een verslavende serie om de zomer door te komen.

Het AD beveelt diverse VOD-series aan aan zijn lezers, waarvan vijf van Netflix, twee van HBO en drie van RTL’s Videoland.

De ‘must sees’ zijn volgens het AD de Netflix-series Orange is the New Black, Orphan Black, Grace and Frankie, House of Cards en Miss Fisher’s Murder Mysteries, de HBO-series Game of Thrones en True Detective en de Videoland-titels Zwarte Tulp, Justified en Hannibal.

Tv-zenders programmeren in de zomer vooral herhalingen, omdat de reclame-opbrengsten in deze periode aanzienlijk lager zijn.

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen