‘House of Cards is slaapverwekkend’

Musicalster Esmée van Kampen, vooral bekend van de tv-reclames van PLUS, begrijpt niets van de hype rond House of Cards. Dat vertelt de actrice in De Telegraaf. Van Kampen is fan van Netflix, maar niet van paradepaardje House of Cards. “Netflix kijk ik altijd op de iPad. Orange is the new black, Drop dead diva. Ik zou het perfect vinden als daarvan een Nederlandse remake komt. Ik heb House of cards geprobeerd, maar ik val telkens in slaap, dus die hype snap ik niet helemaal.

Af en toe kijkt ze ook nog naar de traditionele tv-zenders. “Ik keek vroeger veel meer tv dan tegenwoordig. Maar voor Say yes to the dress op TLC ga ik echt zitten.

Van Kampen vindt het amusement op de traditionele tv teleurstellen. “Er zijn zo ontzettend veel talentenjachten te zien! Als ik daar terecht kom, zap ik snel door.

Liever ziet ze ‘humane documentaires’. “Over gewone mensen. Noem me maar een oude zot, maar ik vind dat televisie iets menselijker mag.

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen