‘Ruud de Wild zou goed zijn voor Radio Veronica’

Radio Veronica zou er goed aan doen om Ruud de Wild binnen te halen. Dat zegt mediastrateeg Evert Bronkhorst van bureau Vizeum vandaag in het AD. Volgens Bronkhorst past De Wild goed in de middag van Radio Veronica. Als de radiozender hem binnenhaalt, zou de huidige middag-dj Patrick Kicken plaats moeten maken. “Voor een zender als Veronica zou het heel goed zijn om hem de middagshow te laten doen, maar ik vraag me af of hij er zijn creativiteit de vrije loop kan laten.

De Wild is populair om zijn sarcasme en rebelse karakter, maar is volgens Bronkhorst braver geworden. “Hij was natuurlijk heel spraakmakend, maar ik heb het idee dat de scherpe randjes er de laatste tijd wel vanaf zijn.

Hij vraagt zich echter af of dat een bewuste keuze is. “Ik vind het moeilijk te beoordelen of hij zelf rustiger is geworden of dat het de wens is van 538. Minder scherp betekent ook acceptabeler voor een groter publiek.

Hoewel De Wild de best beluisterde middag-dj is, moet hij bij Radio 538 plaatsmaken voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die nu op 3FM te horen zijn en een jonger publiek trekken.

Vanmiddag presenteert De Wild tussen 16 en 19 uur zijn laatste uitzending op Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen